Otthontérkép Lakópark

Olcsó stúdiólakást lakóparkban? Miért ne?

2017. március 15. 08:48 - Otthon

A lakóparkok építői is gondolnak a fiatal párokra és egyedülállókra, és milyen jól teszik.

Rendkívül jó eladó stúdiólakások vannak az ingatlanpiacon, ami pároknak, egyedülállóknak, művészeknek tökéletes választás. A régi épületek mellett lakóparkokban is vannak üres stúdiólakások, és végülis adja magát a kérdés: miért is ne lenne a jó közlekedésű, megfelelő infrastruktúrájú lakóparkokban is helyük a fiatal pároknak, egyedülállóknak?

A stúdiólakásokról általánosságban az a tévhit él, hogy egyszerű garzonlakások, pedig egyáltalán nem erről van szó. Garzon az, ami a panelházak legkisebb lakása: folyosó szerű mini konyhával és egy félszobával. A stúdiólakásokban csak a fürdőszoba van leválasztva, minden más egy térben van. Az egylégterű, többnyire előszoba és hálószoba nélküli lakásokat nevezzük stúdiólakásoknak. Általában csak a fürdőszoba és mosdó van leválasztva a fő tértől, minden más egy térben található. Az ilyen lakások lehetnek egészen nagy méretűek is, attól függően, hogy mekkora házban kerülnek kialakításra. 

A budapesti lakóparkok is kínálnak szép számmal stúdiólakásokat, a 25-28 négyzetméteres, egyszobás kislakástól, a 1+1-es 40 négyzetméteres stúdiólakásig mindenféle akad. Jellemzően jó infrastruktúrájú, zöld környezetben fekvő lakóparkokban vannak eladó stúdiólakások, érdemes körbenézni a piacon, még olyat is találni, amihez a CSOK-ot is igénybe lehet venni. Aki pedig nyaralóban gondolkodik, ahol minden kényelmet élvezhet, a Balatonon is talál újépítésű ingatlanban eladó stúdiólakást.

1. Balatonlellén 35 négyzetméteres stúdiólakás 18 millióért eladó

0_23_1.jpg

Kattints a képre!

2. A Sasad Ligetben a XI. kerületben többféle stúdiólakás is tulajdonosra vár

0_24_1.jpg

Kattints a képre!

3. Pasaréten 68 négyzetméteres egyterű lakás eladó egy társasházban

3_5_1.jpg

Kattints a képre!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr3112339439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.16. 21:19:33

A mai lakóparkok többsége csak az egyedülállókra és fiatalokra gondol, hiszen alig van 60 négyzetméter feletti új lakás. Milyen szép is az, amikor egy ilyen épületbe bezsúfolnak pár száz lakást...

kalandozomagyar 2017.03.17. 09:51:04

"A lakóparkok építői is gondolnak a fiatal párokra és egyedülállókra, és milyen jól teszik."

kijavítottam a bevezetőt:

"A lakóparkok építői szinte csak a fiatal, gyermektelen párokra és egyedülállókra gondolnak, és milyen rosszul teszik."

így közelebb áll a valósághoz
süti beállítások módosítása