Otthontérkép Lakópark

Úszkálj a boldogságban! Csak Zuglóig kell menni.

2017. március 26. 11:55 - csorbazs

Olyat már hallottunk, hogy egy termálfürdő köré húznak fel épületeket, remélve, hogy annak vonzereje sokakat csábít, arra azonban csak az elmúlt években láttunk először példát, hogy a termálvíz akár egy egyszerű lakás falai közé is beférkőzhet.  

Fürdőbe járni jó. Ezt mindenki tudja. Felüdíti a testet és a lelket, miközben a víz jótékony ereje már-már beszivárog az ember bőrén át és itt fejti ki jótékony hatását. A rohanó hétköznapokban azonban nem mindig van idő és energia hódolni ennek az élvezetnek. Sokkal egyszerűbb hát minden, ha a saját fürdőkádunkban is úgy érezhetjük magunkat, mint egy wellness központban.

thermal_zuglo_nogal.jpg

Thermal Zugló by Cordia

 

A Cordia nevével fémjelzett Thermal Zugló Budapest XIV. kerületében épül, második ütemében összesen 186 lakást alakítanak ki, melyből már csak 10 szabad otthonra lehet lecsapni. A csodaszép kertvárosi környezet, a központi városrészek közelsége és a jó infrastruktúra kecsegetető lehet a letelepedni vágyó családok számára. Igen, mert bizony az Otthontérkép lakóparki kínálatában szereplő Thermal Zugló Budapest első blikkre a családosokat célozza meg, ami egyébként elhelyezkedéséből adódóan is logikus célcsoportválasztás.

thermal_zuglo.jpg

Thermal Zugló by Cordia

Zugló a főváros egy közkedvelt kertvárosi jegyeket magán viselő kerülete, mely csodaszép villaépületein túl arról vált híressé, hogy ha valaki szerencsés, itt még nagyon jó áron tud zöldövezeti ingatlant vásárolni. Ráadásul közlekedés szempontjából is ideális!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7712358497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása