Otthontérkép Lakópark

Tavalyi áron Duna-parti lakást? Igen!

2017. április 11. 10:13 - Otthon

Az Allure Residence Budapest igazi prémium minőségű otthonokat ígér, a Duna-parton, pontosabban a Nemzeti Színház és a MÜPA mellett épülő teraszos lakásaival. Az erkélyes lakásokat szándékosan a tavalyi áron kínálják, ráadásul ha valaki a forintalapú lakáshitel mellett dönt, akkor most nagyon jól járhat. 

Exkluzív környezet, napfény, Duna, játszóterek, élhető otthonok - ezt ígéri Budapest legnagyobb lakásépítési projektje, az Allure Residence. A Vágóhíd és Nádasdy utca sarkán épülő házak teraszos, lépcsőzetes elrendezésűek, nincs olyan lakás, amihez ne tartozna erkély. Összesen 520 darab új lakás épül a Duna-parton. Az egyszobás lakások is erkélyesek, az egy plusz egy szobásak is, és így tovább, a négy szoba a legtöbb, amit kínálnak (35-110 nm). A felsőbb emeleteken fekvő lakások különleges alakzatúak, természetesen ahogy minden lakóparknál, itt is épülnek penthouse lakások. 

m_587e54c2929193_63578763.jpg

Kép: Allure Residence

A környéket nem igazán kell bemutatni, amíg húsz évvel ezelőtt kifejezetten kerülni volt ajánlatos, ma már hangulatos sétálóutcák, piac, kis kávézók, üzletek, éttermek, még a Michelin-csillagos Costes is ott található. A IX. kerület hatalmas Duna-parti területet foglal magába, a rehabilitált környékek egytől egyik barátságos, hangulatos lakókat takarnak - jó, hát hülye szomszédok valószínűleg ott is vannak.

A napfényes, világos lakásokat kimondottan alacsony rezsijűre tervezték, és ha ez nem lenne elég, akkor azt még hozzá kell tenni, hogy a lakások örökpanorámásak. A lakópark belső kertjeit 24 órás portaszolgálat védi, így akár nyár este bátran lehet romantikázni a nyugágyon a panorámát nézve. A minőség garantált, az ARB Invest Kft. a beruházó, aminek nevéhez több hazai hotel építése is köthető, továbbá egy borászat is, az Angyal Borászat és Szőlőbirtok, ami 500 millió forintból készült el panzióstul. 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4212413573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dhrbikes 2017.04.11. 17:59:57

A Costes mintegy 3 km-re található innen, de végülis a kerületben van :) Örökpanorámás egészen addig, míg valaki egy mégörökebb panorámásat nem épít :)

Eddig ez tipikus ingatlanos csúsztatásnak tűnik, semmint remek befektetésnek.

Attila Szűrös 2017.04.13. 08:57:36

Már mi ez a marhaság! Ha fele igaz volna, szép lenne. És amikor én a szomszédot bámulom szemben velem az örök ? És főleg panoráma ? De kreatív fizetett reklám cikknek elmegy.

snt 2017.04.13. 12:56:17

Nekem csak az tűnik itt fel, hogy ezek a házak közelebb vannak egymáshoz, mint a legelvetemültebb panelek. A Duna meg valahogy nem látom, hol is van. A belső kertek (amik gondolom a házak közti résben vannak) rettentő romantikusak lehetnek, amint 1000 ablakból nézik egymást, és téged a lakók.

232323 2017.04.13. 21:24:25

Boaff. Szar.

Zurich meg a limat jobb. He he.
süti beállítások módosítása