Otthontérkép Lakópark

Így épül a Duna-parti napfényes lakópark!

2017. június 23. 06:00 - Otthon

A IX. kerületi Allure Residence lakópark az egyik legjobb dolog, ami történhetett a Duna-parton Ferencvárosban. Barátságos, napfényes lakásokat kínálnak, és bár még csak most épül, máris elkelt az otthonok fele.

A készülő ingatlan nemsokára 520 új otthont ad a családoknak. Május végétől 50 méteres daru áll az építkezés területén, ami mellé június közepétől még egy toronydaru érkezett. A tervek szerint június végére az alapokat leteszik, ezzel egy időben aki türelmetlen, akár naponta bejárhatja a leendő lakását: az Allure Residence weboldalán lehetőség van arra, hogy 3D-ben végig sétáljunk az egész lakásban. Bár még nincs kész a lakópark, az A ütem lakásainak 70%-a, a B ütem lakásainak 50%-a elkelt. 

Az infrastruktúra kiváló a környéken, a lakópark a MÜPÁ-tól és a Dunától egy saroknyi távolságra épül, villamos, HÉV, bicikli, motor, autó de akár motorcsónak, BKK hajó is szóba jöhet a közlekedésnél. Napfényes, világos, átgondolt, családias lakásokra lehet lecsapni, 35 és 110 négyzetméter alapterületűekre, erkélyesekre, garázzsal.

Ahogy más lakóparkoknál is, az Allure-nél is épülnek közösségi terek, játszótér és üzlethelyiségek - ez utóbbiak az ott lakók kényelmét szolgálják majd. A jól átgondolt alaprajzok célja szintén a kényelmes otthonok kialakítása, a teraszos, lépcsőzetes erkélyes megoldások pedig olyan világossá teszik a lakásokat, hogy akár trópusi növényeket is lehet majd a teraszon tartani.

Íme a galéria az építkezésről és a tervekről:

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr3412611121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gtusa 2017.06.23. 10:04:08

Dunátol egy sarok.... Csak amíg eljutsz a Dunáig háromszor kirabolnak.

halaloszto 2017.06.23. 10:54:55

azért aki ismeri a környéket, az kicsit másképp látja. mi ez a mellébeszélés a motorcsónakkal meg hasonló baromságokkal? hol van itt kikötő?

a vágóhíd utcán lenne még mit fejleszteni, hogy városnak lehessen hívni, a többfázisos építkezések lényegi eleme pedig hogy aki ideköltözik, az még egy évtizedre egy építkezés szomszédjában fog lakni.

a környéken annyi a lakás és irodaépítés, hogy a közlekedési és egyéb infrastruktúra már rég túlterhelt, és nem látszik hogy bárkinek szándéka lenne ezen fejleszteni.

lutria 2017.06.23. 14:55:45

Hát az biztos hogy lehet majd trópusi növényeket tartani(vagy csak azokat)az erkélyeken,tavaly nyáron voltam arrafelé,a Mester utcában is vannak új épületek(2 házzal arrébb mint ez) ,úgy sütötte a nap egész nap minden árnyék nélkül a pusztaság közepén őket zöldfelületek és fák hiányában a földszinttől a tetőig hogy rossz volt ránézni,a déli oldalon minden napellenző le volt engedve,besötétítve,bent meg tutira csúcsra járatták a klímát hogy kibírják...

Serrin 2017.06.23. 14:56:53

Erre a környékre akkor sem költöznék, ha féláron lenne a lakás. Ráadásul a Duna-partinak sem nevezném.

Grgabácsi 2017.06.23. 15:27:00

Komolyan ilyen "fotókkal" kell égetnie magát a posztolónak?

Never 2017.06.23. 18:47:02

www.police.hu/bunugyiterkep
Érdemes egy kicsit nézelődni rajta.
süti beállítások módosítása