Otthontérkép Lakópark

Hangulatos belső kert dobja fel az angyalföldi társasházat

2017. június 27. 06:00 - Otthon

A Dáliaudvar a 13. kerületben a Csata utcában épül, a földszint + 5 emeletes társasházban összesen 34 lakás lesz.

Az építtető a Mester Építő Kft. keze munkája a Dunyov utcai társasház is, ami annyira sikeres projekt, hogy már a lakások nagy része el is kelt. A 13. kerületben a Béke térnél már van ugyan lakópark, de Angyalföld, Ferencvároshoz hasonlóan, bármennyi új lakóparkot elbír. Jó a közlekedés (az 1-es villamos 5 perc sétára van), az infrastruktúra megfelelő, mivel közel a Béke tér és a Honvéd kórház is.

A társasház belső kertjei, játszóterei alkalmasak arra is, hogy a gyerekek, családok is megfelelő minőségű életet éljenek. A Dáliaudvar társasházban a belső kert felé négy lakást építenek, az utcafronton pedig egyetlen egy üzlethelyiség lesz. 

A 942 négyzetméter alapterületű társasházban a lakásokat elválasztó falak hanggátló téglákból készülnek, a pinceszinten 36 db gépkocsibeálló áll majd, továbbá a közös helyiségek közt lesz kerékpártároló is. Az I. emeleten 6 db, a II-IV. emeleten 7-7 db lakás nyílik, melyek alaprajza szintenként megegyezik. Az V. emeleten 3 db nagyobb méretű lakás épül, melyekhez tetőteraszok tartoznak.

A telek dél-keleti, dél-keletnyugati fekvésű, így napsütötte, fényes lakásokat lehet megvásárolni. A lakások viszonylag nagyok, 64 négyzetméterestől a 165 négyzetméteres tetőterasz lakásig akad mindenféle méretű. Az árak attól függnek, melyik emeleten, hány négyzetméteres lakásról van szó, az ötödik emeleti 165 négyzetméteres tetőteraszos lakás (67 négyzetméter a terasz) 65,9 millió forintba kerül. 

 

A cikk megjelenését támogatta a Mester Építő Kft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7512611185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása