Otthontérkép Lakópark

Garantált panoráma a Balaton egyik legnyugodtabb lakóparkjában

2017. július 31. 06:00 - galerika

Közvetlen vízparti ingatlant találni a Balaton partján nem könnyű. Olyan újépítésű lakást, ami balatoni panorámával is rendelkezik, csendes, mégis frekventált helyen található pedig még nehezebb. Az OTP Ingatlan Zrt. azonban nagy tapasztalattal rendelkezik a Balaton-parti fejlesztések terén, és ezen tapasztalatok felhasználásával valósítja meg legújabb projektjét Balatonlellén.

lelle-resort2.jpg

A Balaton déli partján található kisváros tökéletes választás azok számára, akik Budapestről egy-egy hétvégére, vagy nyáron hosszabb időre utaznának a magyar tengerhez. A település ugyanis mindössze másfél óra alatt elérhető autópályán, és az északi partra vezető Szántódi révhez, valamint a déli part fővárosának tartott Siófokra is el lehet jutni fél óra alatt.

A Lelle Resort lakópark pedig Balatonlelle legkiválóbb lokációjában, a város csendesebb részén, mégis mindenhez közel egy 1 hektáros, közvetlen vízparti telken épül fel. A fejlesztő kiemelten fontosnak tartotta a vásárlói igényeket, így a lakópark tervezésénél prioritást kapott a kellemesen élhető környezet, a változatos lakásválaszték és a balatoni panoráma, ami egyedülálló módon minden lakásból élvezhető lesz.

lelle-resort1.jpg

Ami pedig a lakásválasztékot illeti, a 44 négyzetméteres, másfél szobás lakásoktól a 90 négyzetméteres, 4 szobás lakásokig többféle lakástípus megtalálható lesz. A lakások mindegyike erkéllyel, a földszinti lakások és néhány első emeleti lakás pedig kertkapcsolattal is rendelkezni fog.

A lakások energiatakarékos műszaki megoldásokkal, kulcsrakészen kerülnek átadásra, fűtésüket egyedi kazánok biztosítják, hűtésükhöz pedig klíma előkészítés is kialakításra kerül.

lelle-resort3.jpg

A gépkocsik elhelyezésére a pinceszinten egy 67 férőhelyes teremgarázs, a földszinten egy 39 férőhelyes fedett parkoló és 45 gépkocsi tárolására alkalmas felszíni parkoló épül. Ezek mind az utca felőli oldalon valósulnak meg ezzel is garantálva a lakók nyugalmát.

A várhatóan 2018. III. negyedévében átadásra kerülő projekt tehát mindent biztosít, ami a nyugodt pihenéshez, kikapcsolódáshoz szükséges. Mindezt remek helyen, a télen is változatos programokat kínáló Balatonlellén, másfél órányira a fővárostól.

A cikk megjelenését támogatta az OTP Ingatlan Zrt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7112691661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2017.07.31. 19:57:57

Élmény lehet itt élni...

De inkább kihagynám...
Sőt, ki is hagyom...

Peter100 2017.07.31. 21:35:38

Szörnyű szerintem is. Inkább a híd alá mennék. De hidd el, elkel pikk-pakk.

Kelly és a szexi dög 2017.08.01. 23:46:47

Ez legalább tuti felépül...

István Magyar 2017.08.02. 12:05:15

Vízparti lakótelep luxusproliknak!
süti beállítások módosítása