Otthontérkép Lakópark

Legyen saját kertje az I. kerületben a Budai Vár tövében!

2017. augusztus 04. 06:00 - galerika

A Budai Vár környéke egy olyan történelmi környezet, ahová már csak a frekventált elhelyezkedés miatt is bárki szívesen költözne. Új építésű lakást azonban nehéz itt találni, mert kevés az üresen álló építési telek, közvetlen kertkapcsolatos ingatlanokat pedig – a jellemzően zártsorú, nagyvárosias beépítés miatt – nemigen találni a piacon.

kert-i_kerulet1.jpg

Fentiekből következően egyedülálló az OTP Ingatlan Zrt. legújabb fejlesztése, mely a csendes, kis forgalmú Toldy Ferenc utcában, de mégis frekventált helyen, a Széll Kálmán térről mindössze néhány perces sétára valósul meg. A Toldy19 keretében egy 21 luxuslakást, 45 mélygarázshelyet és 21 tárolót magába foglaló, egyedi és egyben modern társasház valósul meg, amelynek földszinti lakásai önálló kerttel, penthouse lakásai pedig nagyméretű tetőterasszal valósulnak meg.

kert-i_kerulet3.jpg

A Budai Vár tövében megvalósuló projekt egyedi elhelyezkedése pedig nemcsak közlekedés szempontjából tökéletes, hiszen a közelben található Mammut bevásárlóközpont üzletein kívül, a környéken több üzlet is biztosítja a kényelmes bevásárlási lehetőséget. A megvalósuló modern épületet Kajdócsi Jenő és csapata, az Év Lakóháza pályázat többszöri díjazottja akként tervezte, hogy architektúrája jól illeszkedjen a környező épületekhez, így rusztikus téglafalaival tökéletesen beleolvad az utcaképbe.

kert-i_kerulet2.jpg

A projekt keretében 67-107 négyzetméter közötti, 3-4 szobás lakások kerülnek kialakításra, de 2 nagyteraszos penthouse lakás is helyet kap a 4. emeleten. A várhatóan 2018 végén átadásra kerülő épület magas műszaki tartalommal, de a lakások befejezése tekintetében az egyedi vevői igényeknek is teret biztosítva valósul meg.

Az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a kiváló hőtechnikai jellemzőknek és a geotermikus rendszernek köszönhetően a lakások gazdaságosan fenntarthatóak lesznek.

A cikk megjelenését támogatta az OTP Ingatlan Zrt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr912717506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sámuel Komlósi 2017.09.09. 12:03:20

Ez a környék, környezet, levegő pazar és legalább nem 500 lakás lesz egybeépítve. Ez a biztos tuti lesz.
süti beállítások módosítása