Otthontérkép Lakópark

A jövő igényességével épül a zöldövezeti lakópark Lőportárdűlőn

2017. szeptember 08. 06:00 - heveis

Elegáns és modern design-jával szeretne kitűnni a Lőportárdűlőn  a Green Court komplexum.

Gombamód nőnek ki a földből a különféle lakóparkok, ám nagyon kevés az olyan közöttük, ami nem egy újragondolt panel egy üres placcon. Így duplán érdemes odafigyelnünk a Green Court projektre, hiszen hamarosan a Lőportárdűlő kerületrész modern gyöngyszemévé fog válni.

teraszrol_2_nappal_4k_170612.jpgMegnézem!

Maga a koncepció is nagyon izgi, ugyanis nemcsak új generációs társasházakat foglal magában, hanem irodaházakat is, ami színesít a lakókörnyezetet és minőségében emeli a lakások értékét.

merge_from_ofoct-min.jpgMegnézem!

Az egész épületegyüttesnek négyzetszerű alaprajza van, melyből az “Office” egybefüggő U alakú rész, a vele szembe forduló másik U alakot, a társasház két épülete alkotja. Így, négy oldalról megközelíthető belső parkot zár körbe a ház. A tervezés során is fontos volt, hogy levegős, nyitott, befogadó hangulata legyen az épületeknek, ahová szívesen megyünk haza.

taksony_lakohaz_sarokrol.jpgMegnézem!

Az épületeket kívül belül parkok ölelik körbe, ami kuriózumnak számít Budapesten. Így akár kisgyerekes családoknak is jó választás lehet, hiszen a szomszédos Kassák parkon kívül a Városliget és még a Margit-sziget is könnyedén elérhető.

A kultúra iránt nyitottaknak sem kell aggódniuk, hiszen a Vígszínház, József Attila Színház illetve számos mozi, galéria várja őket.

taksony_arkad_170704.jpgMegnézem!

Minden lakáshoz erkély tartozik, ahonnan vagy a belső park vagy a szomszédos Kassák park tárul a szemünk elé. Az erkélyek külső, hullámzó geometriájú formavilága az, ami kívülről is különösen látványossá teszi az épületet.

taksony_interior_170707.jpgMegnézem!

Az átgondolt design, a tágas terek mind maradásra csábítanak. Az egész épületet, a lakásokat és a közös használtú folyosókat, belső tereket is az elgenacia hatja át, minden azt szolgálja, hogy örömünket leljük az itt eltöltött időnkben. Sőt mi több, a kellemes környezet segíti a lakóközösségi élet kialakulását is.

taksony_lakohaz_002_170707.jpgMegnézem!

Ugyan még nem kezdtek bele a lakások értékesítésbe, de az előregisztráció már megkezdődött! További informáciért kattintson ide!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7312805812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sámuel Komlósi 2017.09.09. 11:50:59

Ne szórakozzunk már, hogy ez zöldövezet. Ez még bent van a dzsumbujban, a forgalmas, szmogos utakhoz közel. Ráadásul egybeépítve minden, egymás hegyén-hátán. A zöld övezet a 2.és a 12.kerület.
Azért mert odaültetnek 20 db fát a házak köré, ill. közé, még nem lesz lakópark, pláne nem zöldövezet.
A látványterv képein jól néz ki a környezet, csak az a baj, h szer. a valóságban nem ilyen lesz...

iparterves 2017.09.09. 12:49:55

Ez nem lakópark, hanem lakótelep, zsúfolt házegyüttes. A Városliget tényleg közel van. Csak át kell vágni a vasúton, eljutni a Róbert Károly körútig ...De közel van. A Margitsziget is, de a másik irányban. Ja, Hegyeshalom sincs messze és Szeged sem.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.09.09. 13:43:26

Ez már csak ilyen dolog. Simán ráírják egy kecóra, hogy panorámás, miközben a légvonalban 8 m-re lévő másik házra nézel, vagy éppen földszinti és csak a bokrokat látod. És persze nem lakást veszel, hanem otthont, vagy befektetést. De semmiképpen nem lakást. :-) Amúgy a design jó, csak ezek a rossz dumák ne lennének...

kukaberci 2017.09.10. 07:21:16

Gratulálok az újabb minstrumhoz, egyben felhívnáma figyelmet, hogy a tömb mögött ott felejtettek még huszonöt fát, a telken játszótér, szóval gyorsan még egy „lakóparkot” oda is!

A látványterveken a pékséges-biciklizőslányos képen (felülről a negyedik) vicces a városligetnyi famennyiség. Én mondjuk azonnal visszadobnék egy ilyen gusztustalan csalással támogatott tervet, de engem nem kennek meg, hogy becsukjam a szemem.

Éljen dr. Térkő József! Végülis a Karikásban is csak egy kábé hatvan éves fát vágtak ki eddig a fél négyzetméteres őrbódé elhelyezéséhez. A Fiastyúk végigtérkövezése is újra lendületben, a fák is már csak köcsögfák, lomb nélkül (kb. 3 hete fazonírozták).

kukaberci 2017.09.10. 07:22:18

Green Court -> elkúrt.
süti beállítások módosítása