Otthontérkép Lakópark

Duplex penthouse teraszáról élvezheti a jövő nyarat

2017. szeptember 28. 06:00 - Otthon

Családias hangulatú lakások épülnek a XIII. kerületi Dunyov házban, az egyszobás lakások már teljesen elkeltek, a penthouse lakások közül kettő még várja a tulajdonosát. Óriási terasz is jár hozzájuk. 

A Dunyov István utca 6. szám alatt épülő új építésű lakóparkban 23 lakás épül, nem modern kori lakótelepet kell elképzelni, hanem egy egészen kicsi, családias, kellemes lakóházat. Olyasmit, ahol annyira barátságos a hangulat, hogy akár tojásért is át lehet menni egymáshoz.

Az összes egyszobás lakás elkelt, várhatóan a kétszobás és a két és félszobás lakásokat lesznek a soron következők, amikre sokan lecsapnak. Jellemzően a kisméretű lakások kelnek el a leghamarabb, és így még van lehetőség arra, hogy extrém nagy méretű teraszon élvezze valaki a következő nyarat. 

Két duplex penthouse lakás áll még üresen, az egiyk 91 négyzetméteres, 68 négyzetméteres terasszal, a másik 110 négyzetméteres, 101 négyzetméternyi terasszal. Az élhető tér nyáron láthatóan óriási, nagy család is bőven is elfér a penthouse-okban. Az egyik ráadásul műterem lakás, így bárki, akinek a munkájához szükséges a tér, itt jó otthonra talál.

A kis lakószámú ingatlanhoz teremgarázs is tartozik. A liftes, belül zárt kertes lakóház közel áll a Róbert Károly körúthoz, a Margit szigethez és a Dunához, körülbelül tíz percnyi autózással elérhető a Westend és a belváros is. A Váci út egyre inkább egy üzleti negyeddé kezd válni, így aki a környéken dolgozik, annak jó lehetőség lehet a penthouse lakások némelyike, mint közeli otthon. 

A beruházás építtetője a Mester-Építő Kft., a munkálatokkal jól haladnak, a tervezett átadás 2018 első negyedéve. A ház földszint plusz hét emelet magas lesz, a kert üde, zöld, pihentető nyugalomsziget lesz a házban. 

002.jpg

003.jpg

img_5687.JPG


 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7112885982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2017.09.28. 17:45:12

Na lehet találgatni miért nem keltek el eddig. Alaprajzokat megnézve nem nehéz kitalálni :)

weasel 2017.09.28. 20:27:56

Kissé zajos a környék. Váci út, Hungária körút, felüljáróval súlyosbítva.

2017.09.28. 22:19:18

A kép kissé becsapós, mert pontosan a most épülő "White House" irodaház áll szemben az épülettel, melynél nem magasabb a Dunyov ház, szóval ha valaki napozás közben is közönségre vágyik, az meglesz a szemközti irodákból.
A feltett kép pedig az Árpád híd felé néz, szép tűzfalakkal, a szomszéd épülettel, szóval nem egy káprázatos kilátás.
A kis alapterület miatt a garázs liftes, ami azért annyira nem vonzó. Az egyik lakás 72, a másik 90 millió - ezeket azért még árulják egy darabig, úgy érzem.

@odamondó: Igaz, amennyiben száz négyzetméteres teraszra vágynék - négyfelé osztva - nem biztos, hogy itt venném meg és ennyiért. A tervező nem állt a helyzet magaslatán.

2017.09.30. 10:34:07

A 90 m2-es lakásnak milyen elcseszett elrendezése van már! Ha a hálót és konyhát felcserélik, akkor egy fokkal használhatóbb, de eleve úgy szar, ahogy van. Kizárt, hogy saját lakásnak ennyi pénzért valaki ilyet megvesz.
süti beállítások módosítása