Otthontérkép Lakópark

Fektess lakásba, csak előtte gondolkodj!

2017. október 18. 06:00 - TothGeza78

eladó/kiadó

Mi értelme van beszállni akkor a lakáskiadási bizniszbe, ha már mindenki ezen próbál keresni. Elárulom: nem sok. De ha kicsit átgondoljuk, bizony van még jó befektetési lehetőség Budapest most javuló környékein.

Befektetésnek olyan lakást érdemes leginkább keresni, ami egyúttal értékálló (újszerű vagy új) és a környék presztízse várhatóan jelentősen emelkedni fog, azaz értéke az infláció felett növekedhet a következő 10-20 évben. Másfelől pedig olyat, amelyiket könnyen, gyorsan, stabilan fizető bérlői rétegnek, például külföldi diákoknak, fiataloknak ki lehet adni. Nem csak most, hanem 5-10, vagy épp 15 év múlva is.
Olyan új lakást érdemes így keresnünk, amely nem annyiba kerül, mint a belvárosban egy új építés, de könnyedén kitermel akár havi 150-210 ezer forintot is, ha két diák költözik bele.

A merészebbek próbálkozhatnak például ezzel, a már épülő, Magdolna negyedben található új, kifejezetten külföldi diákok igényei szerint tervezett új házzal, amely nem csak a színváltó homlokzata és a rengeteg-féle belső színe miatt lesz egyedi, hanem azért is, mert már az alaprajzi kialakításnál is figyelembe vették a diákok, illetve fiatalok igényeit már a 2 és 3 szobás lakásoknál is.

simona_ket_szobas.png

 

Azaz a kétszobás lakás például úgy van kialakítva, hogy 1-1 diáknak külön bejáratú, teljesen szeparált szobája van, akár már 45 négyzetméteren is úgy, hogy van egy közös konyha-étkező terük is. Ez miért fontos? Mert a nappali-háló kialakítású lakások a diákoknak nem szerencsések, mert aki a nappaliban lakik, azon mindig „átjár” a kisszobát kibérlő szobatárs. Sőt, a szobákban az ágyak vége kanapéként funkcionál, minden szobának van kijárata az erkélyre, illetve kényelmesen elfér a szekrény és az íróasztal is.

Nyerjen Philips terméket! (x)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5212948271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása