Otthontérkép Lakópark

Okos lakások saját kertrésszel pár percre a Balatontól

2017. október 24. 06:00 - Törpilla von Gödöllő

Madárbarátoknak, horgászoknak, a Balaton szerelmeseinek, pihenni vágyóknakideális megoldás lehet Csopak, akinek a szívéhez nőtt a magyar tenger északi partvidéke. A Csopaki Family Residence infra padlófűtéses okos otthonokat kínál óriási teraszokkal, saját kertrésszel.

Rengeteg családi és közösségi eseményt rendeznek Csopakon, mint például Majális, Boros Toros Fesztivál, Pannon Pálinka és Párlatverseny, Fergeteges Asszonyfarsang, és a Levendulaszüret.

Itt van a Csonkatorony, a Ranolder-kastély, az Budai-villa, az Angolkisasszonyok Apácarend nyaralója, a Csákány-hegyi kilátó, de itt fakad a Szent József Gyógyforrás is.

A Balatonfüred és Paloznak között fekvő községben az Otthontérkép kínálata szerint főleg használt családi házakat és pár telket szeretnének eladni tulajdonosaik. No meg persze itt van egy új építésű lakópark, a Csopaki Family Residence is. Nem csak saját otthonként képzelhető el itt egy lakás, hanem a befektetési célú vásárlás is szépen megtérülhet.

3.jpgKattints a képre még több részletért!

A vízparttól pár perc távolságra épül a lakópark, amelynek otthonait távolról vezérelhető, okos megoldások, extra gépészet és első osztályú anyagok felhasználása jellemzi. Mindennek köszönhetően alacsony fenntartási költséggel kalkulálhatunk.

4.jpgKattints a képre még több részletért!

 A lakások fűtése infra fűtőfilmmel biztosított, központja egy hatalmas amerikai konyhás nappali.  

5.jpgKattints a képre még több részletért!

A nappali és a terasz között a fal teljes szélességben üvegezett, tolóajtóval lett felszerelve, így a nappaliból vizuálisan egybefüggő teret kapunk a terasszal és a saját kertrészünkkel.  

8.jpgKattints a képre még több részletért!

A dupla komfortos otthonokban minimum két hálószobát, gardróbokat, fürdőszobából is kettőt terveztek az építtetők, valamint több mint 30 négyzetméteres teraszt.

2.jpgKattints a képre még több részletért!

Továbbá két elektromos csatlakozóval ellátott gépkocsibeálló szintén dukál annak, aki a 107 és 157 négyzetméteres alapterületű ingatlanok közül választ, melyet tágas, napfényes terek tesznek egyedivé.

A cikk megjelenését támogatta a Csopaki Family Residence.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr513032630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása