Otthontérkép Lakópark

Kőbányán van egy nagyon gyorsan fejlődő negyed

2017. október 26. 06:00 - galerika

Egy város képe állandóan változik, és nincs olyan környék, ami ne válhatna kellemes, élhető hellyé egy jól átgondolt rehabilitációnak vagy az újonnan megjelenő lakóparkoknak köszönhetően. Így történt ez a X. kerület nyugati, az Üllői úthoz, és a 3-as metróhoz közeli részén is, ahol az elmúlt 10 évben nagy változások történtek.

somfa-liget1.jpg

2005-ben érkezett az OTP Ingatlan Zrt. a Somfa Liget lakópark nagyszabású terveivel, melyből azóta már öt ütem megvalósult, a sorra épülő társasházaknak köszönhetően pedig a környezet is megújult, biztonságosabb lett.

Egy fejlődésnek indult környéken elérhető négyzetméterárakra, és néhány évvel később számottevő értéknövekedésre számíthat az, aki befektetési vagy akár lakhatási céllal lakást vásárol. Egy több ütemből álló projekt következő ütemébe belépni pedig biztonságosabb is, hiszen élőben láthatjuk a már megvalósult épületeket, ami garancia az időben történő, minőségi kivitelezésre.

A Somfa Liget lakópark 6. üteme tehát kitűnő választás lehet, különösen, hogy az OTP Ingatlan Zrt. a tőle megszokott módon itt is élhető, jó elosztású otthonokat épít minőségi anyagokból, energiatakarékos megoldásokkal.

somfa-liget2.jpg

A két épületből álló, egyenként 42 lakásos épület pince, földszint és 5 emeletes kialakításban épül. Az épületek földszintjén 5 db kertkapcsolatos, az I-IV. emeleteken 8-8 db változatos méretű, erkélyes, az V. emeleten pedig 5 db nagyméretű, tetőteraszos, magas színvonalon kivitelezett lakás kap helyet. A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között a fiatalok, a CSOK-ot kihasználni szándékozó családok és a befektetők is megtalálhatják számításaikat.

A lakások fűtését és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja - egyedi mérőórákkal - ami garantálja a gazdaságos fenntarthatóságot. A lakásokban csillagpontos vagyonvédelmi hálózat- és redőny előkészítés épül, de a tervezés során a természetes megvilágításra is kiemelt figyelmet fordítottak, ezért a lakások nagyméretű, háromrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókat kapnak.

somfa-liget3.jpg

A biztonságos parkolási lehetőségeket maximalizálták, így az épületek pinceszintjén társasházanként 42 db parkolóhely épül teremgarázsokban, míg a földszinten kapnak helyet a tárolók.

A 2019. elején elkészülő társasház a családok számára is tökéletes választás lehet, hiszen a környéken kiváló oktatási intézmények találhatók, és a parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott kertben is épül egy kisebb játszótér.

A környéken az elmúlt években az önkormányzat által támogatott sportfejlesztések, közterületi fitnesz parkok és a közelben található Népliget szolgálják az egészséges kikapcsolódást, míg a bevásárlás a közeli bevásárlóközpontokban, az Europarkban, a KÖKI Terminálban és a Corvin Plázában kényelmesen elintézhető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr1413038416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DomiG+ 2017.10.27. 01:21:48

Jó lett volna egy kis móricka-térkép
süti beállítások módosítása