Otthontérkép Lakópark

Közel 900 otthon épül a Budai Bolero Lakóparkban

2017. október 31. 06:00 - Otthon

A XI. kerületben, Újbudán, a Kopaszi-gáthoz közel épül a Budai Bolero Lakópark, ezzel együtt nemcsak lakásokat adnak a kerületnek, hanem közösséget is építenek.

Minden korosztályt várnak szeretettel, családosokat, egyedülállókat, idősebb házaspárokat, városba költözőket, akiknek hasonló az értékrendjük, az elvárásaik és az életükben a fontossági sorrend, ha az otthon fogalmáról van szó. Minden van a környéken, ami a hétköznapokhoz elengedhetetlen: üzletek, iskola, óvoda, sportolási lehetőség.

Ez utóbbiban nagyon erős a Budai Bolero, ugyanis elhelyezkedésének köszönhetően közel van a BEAC sportcentrum, ahol még falmászásra is van lehetőség. A Duna közelsége és Újbuda adja magát, ha a kültéri sportokról van szó, ráadásul a bicikliutak sincsenek messze, így akár kerékpárral is lehet közlekedni a mindennapokban.

A Kopaszi gát mellett 2016-ban indult az építkezés, most még van lehetőség arra, hogy a lakásokhoz kiválasszuk a burkolatot, egyéb műszaki megoldásokat. A 9 és 10 emeletes házakban 25 négyzetmétertől 96 négyzetméterig épülnek otthonok, ahogy minden lakóparknál, itt is van lehetőség kertkapcsolatos lakásokra, panorámás teraszra és stúdió jellegű, illetve hálófülkés kislakásokra. 

Hogy mennyire kelendőek az újépítésű lakások a XI. kerületben, jól mutatja, hogy a Bolero I épület lakásainak 98%-át értékesítették. Általánosságban elmondható, hogy a nappali plusz egy szobás lakások a legkelendőbbek, de a CSOK miatt a nagyobb lakásokra is van kereslet a Bolerónál. A Bolero II otthonainak  egy részét már értékesítik, így aki nappali plusz egy szobás újépítésű lakást venne Újbudán, igyekezzen.

A Siskin cégcsoport az egyik legmegbízhatóbb cég, ehhez a névhez fűződik a Szépilona Lakópark, a Kondorosi lakónegyed és a most épülő Budai Bolero Lakópark is. A XI. kerületben öt ütemben épül a Bolero, amit két részre osztottak: Bolero I és Bolero II néven közel 900 lakással bővül a kerület. A Bolero I maga három ütemben épül, de ezt már lassan múlt időben is kijelenthetjük, hiszen 2018 januárjában költözhetőek lesznek a Bolero I A és B épületének  lakásai. Egymás mellett három társasházat kell elképzelni a Bolero I Lakóparknál, a a további otthonok átadását 2018. második felére időzítik. 

A beruházó cég húsz éve van jelen a hazai ingatlanpiacon, megfelelő garanciával rendelkezik és saját finanszírozásban épít, ezzel is biztosítva ügyfeleinek a megbízhatóságot. Profi alvállalkozók és saját értékesítési csapat is szavatolja a minőséget."

(X)


A cikk megjelenését a Siskin cégcsoport támogatta.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr813117590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása