Otthontérkép Lakópark

Befizettem és fel is építik. Csoda vagy valóság?

2017. április 04. 16:32 - galerika

Amikor elgondolkodunk azon, hogy érdemes lenne kihasználnunk a CSOK-ot, és inkább új építésű lakást vásárolnunk, akkor a második gondolatunk minden bizonnyal az, hogy de mi lesz ha…

Mi lesz, ha félbemarad az építkezés, és eltűnik a beruházó a pénzzel? Mi lesz, ha beköltözés után derül ki, hogy az ingatlan kivitelezése hihetetlenül rossz minőségű? És még számtalan ilyen, és ehhez hasonló aggodalom keringhet az új lakást vásárolni szándékozók fejében.

Igen, jó beruházót választani nehéz. Vajon, mi a garancia az időben történő, minőségi teljesítésre? Erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni, de a sok éves tapasztalat és a referenciák növelhetik a bizalmat a beruházó felé. Az pedig, hogy egy projekt esetében egy cégcsoport kezében van a beruházás, a kivitelezés és az üzemeltetés, ezen belül nemcsak a karbantartás, hanem a külterület gondozás és az őrzés-védelem is garanciát jelenthet arra, hogy új lakásunkban még évtizedek múlva is otthon érezzük majd magunkat.

garancia-minosegre1.jpg

Kép forrása: juralakopark.hu

Ilyen projektet persze nem könnyű találni, és lehet, hogy lakóhelyünkön nem is valósul meg ilyen beruházás. Ezért szerencsésnek mondhatják magukat a miskolciak, hiszen a Győri-kapu városrészben, az Andor utcában épül fel a Jura Lakópark, melynek beruházója, kivitelezője és üzemeltetője a Jánosik és Társai Kft.

A cég a rendszerváltást követő időszakban takarító tevékenységgel indult – tudhatjuk meg az Észak.hu cikkéből, melyből az is kiderül, hogy a cégcsoporttá nőtt vállalkozás később építőiparral, ingatlanüzemeltetéssel, külterület gondozással és őrzés-védelemmel is foglalkozni kezdett.

garancia-minosegre2.jpg

Kép forrása: juralakopark.hu

A város központjához közel, mégis zöldövezetben elhelyezkedő lakópark tehát egy bő két évtizedes tapasztalattal rendelkező cég által kerül megvalósításra és üzemeltetésre, így a lakók nyugodtak lehetnek, hogy a beköltözés után is lesz kihez fordulniuk problémáikkal.

A két tömbből álló, összesen 49 lakást magába foglaló lakóparkot 2016 nyár végén kezdték építeni, és várhatóan idén nyáron már költözhetőek lesznek a lakások, melyeknek értékesítése már meg is kezdődött.

A lakópark egyik penthouse lakása

garancia-minosegre3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Mindkét épület nagy belső udvarral és mélygarázzsal rendelkezik majd, és teljesen akadálymentesített lesz. A beruházó fontosnak tartja, hogy a kisebb lakások is megfelelő életteret biztosítsanak, így 65 négyzetméternél kisebb lakás nem is lesz majd az épületekben, és minden lakás rendelkezni fog erkéllyel vagy terasszal. A legnagyobb lakások egyébként 110 négyzetméteresek lesznek, a tetőtereket pedig 6 luxus színvonalú penthouse lakás foglalja el. A belső kialakításoknál a lehető legnagyobb mértékben szeretnének a vevők igényeihez igazodni, így például lehetőség lesz akár kandalló beépítésére is, a penthouse lakások pedig akár 110 négyzetméteres teraszt is kaphatnak.

A lakók biztonságáról zárt kert, kamerarendszer és beléptető rendszer is gondoskodik, a belső udvarokon pedig játszótér és pihenőpark is helyet kap majd. Az építés során különös hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, így a lakópark, magas műszaki követelményekkel, kiváló hőszigetelő rendszerrel kerül kivitelezésre, így fenntartása is gazdaságos lesz majd.

 

 

Lakások a 10+10 milliós CSOK-hoz (X)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr9412397121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

depi vol.2 2017.04.05. 06:56:17

Ez komoly?
Már posztokkal próbálnak reklámozni CSOK-os lakásokat?

Ez az egész így egy vicc, kedves posztoló bértollnok.

Medgar 2017.04.05. 08:49:18

Nem kéne a szaros reklámokat blogként futtatni...

hahópihehh 2017.04.05. 11:08:18

lol hát a második bekezdésnél én is ellenőriztem a blog nevét, mert azt hittem, a kedves kft oldalára futottam vhogy a blog helyett :DDDD

driopios 2017.04.05. 15:08:07

Én szeretném csak befizetni a pénzt, de nem kérek érte lakást. Fussanak el vele, ahogy a többiek. Ezt lehet?
süti beállítások módosítása