Otthontérkép Lakópark

Vasárnapi szundi a 30 m2-es nappaliban. Csepelen !!!

2017. április 14. 16:38 - Otthon

Nincs annál jobb, mint amikor valaki egy bazi nagy nappaliban szundikálhat vasárnap délután. Méghozzá ott, ahol kevesen gondolnák: a festői Csepelen.

Csepel nem éppen a legjobb megítélésű lakóhely szempontjából, egyrészt, mert nagyon kiesik a város nyüzsgéséből, másrészt mert önmagában eléggé különálló kisvárosként működik, és ne szépítsük: sokszor látni a hírekben borzalmakat, amik ott történnek. Az Otthontérkép frissen készült bűnözési térképe szerint Csepelen feleannyi a vagyon elleni bűncselekmények száma, mint Óbudán. A rendőrségi statisztikák alapján készült térkép rávilágít arra, hogy bár egyes kerületek rossz adottságokkal indultak, ma már ezek csak tévhitek, amiket elsöpörtek az odaköltözők és ott építkezők - azaz például a lakóparkok. Gondoljunk csak a IX. kerületre, amihez hozzátesznek az újépítésű lakások, és a kerület ékei lettek például a Mester utcában és az Angyal utcában.

vi_-utem.png

Ugyanez várható Csepelen is, annyi különbséggel, hogy a belvárosi nyüzsgés helyett kertvárosi kényelmet és nyugodt életet kínál egy építtető cég, emellett van a közelben bank, Lidl, Auchan is. A legkisebb méretű lakás 37 négyzetméteres, a legnagyobb 93,5 négyzetméteres, a legkisebb lakások már 12 millió forinttól megvásárolhatók.

Most még időben lehet jelezni, hogyha valaki egyedi kialakítású lakást szeretne, van mód arra is, hogy falakat vegyenek ki, és tegyék át máshova. Rugalmas fizetési kondíciókkal és gyors ügyintézéssel várják a jelentkezőket, akik távol a belvárosi őrülettől szeretnének családot alapítani, de mégis, közel szeretnének lenni a városhoz. 

A Lakihegyi Lakópark tetőtéri lakásaira külön felhívnánk a figyelmet, 30 négyzetméteres nappaliban lehet tölteni a vasárnap délutáni szundit az egyik 64 négyzetméteres lakásban - tehát élhető tereket és modern kivitelezést kapunk egy átlagos méretű kétszobás lakáshoz. A rezsi ennél a lakóparknál is alacsony lesz a kombicirkó megoldásnak köszönhetően.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5112415151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdősné Visinka Ildikó 2017.04.22. 17:40:02

Jó megtévesztő a cikk! Az író gondolom Csepel szigetre gondolt és nem csepelre,mint XXI. kerület.Ugyanis a Lakihegyi lakópark Szigetszentmiklóson található!!!!
süti beállítások módosítása