Otthontérkép Lakópark

A Lelle Resort lakópark lesz Balatonlelle új gyöngyszeme

2017. július 07. 15:29 - galerika

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a Balaton északi- vagy déli partján, esetleg egy pörgősebb, bulizósabb, vagy egy csendesebb, nyugodtabb helyen érdemes-e ingatlant vásárolni. Akik ez utóbbit preferálják, azok számára a Balatonlellei Lelle Resort lakópark lehet a tökéletes választás.

lelle-resort1.jpg

Ez a lakópark ugyanis ebben a télen sem alvó balatoni kisvárosban épül fel, egy csendes vízparti telken, a város forgatagától távol, mégis elég közel ahhoz, hogy a bevásárlási és szórakozási lehetőségek könnyen elérhetőek legyenek.

Balatonlelle az M7-esen mindössze másfél óra alatt elérhető Budapestről, így aki egy olyan balatoni lakást keres, ahol a hétvégéit és a nyári szabadságát töltheti, az a legjobb helyen jár. Annak ellenére, hogy az itt felépülő lakások befektetésnek is kiválóak, a fejlesztő OTP Ingatlan Zrt. elsősorban azon budapesti vásárlókra számít, akik csendes, közvetlen vízparti nyaralóingatlant keresnek.

lelle-resort2.jpg

De nem a csend és a vízpart az egyetlen, ami itt az új lakástulajdonosokra vár. A beruházásnál ugyanis kiemelten fontosnak tartották, hogy egy környezetbe illeszkedő, kellemesen élhető lakópark szülessen. Ezért a több, mint 1 hektáros telken elhelyezkedő lakópark mind a 4 épületét úgy tájolták, hogy a balatoni panoráma minden lakásból élvezhető legyen.

A 4 épületben összesen 151 lakás kerül kialakításra, melyek mindegyikéhez erkély is tartozik majd, a földszinti lakások és néhány első emeleti lakás pedig kertkapcsolattal fog rendelkezni. A teremgarázs és a parkolók az utca felőli oldalon kapnak majd helyet, ezzel is garantálva a pihenni vágyók nyugalmát.

lelle-resort3.jpg

A projekt tervezésénél az energiahatékonyságot is szem előtt tartották, így a lakások a korszerű épületgépészeti megoldásoknak köszönhetően alacsony költséggel fenntarthatóak, fűtésüket és melegvíz ellátásukat pedig egyedi kazánok biztosítják majd.

A projekt várhatóan 2018. III. negyedévében készül el, mégsem kell megvárnia a következő nyarat annak, aki kikapcsolódásra vágyik. Balatonlelle ugyanis pont az a Balaton-parti város, mely igyekszik télen is színes programokat kínálni az odalátogatóknak, elég ha csak a Balatonlellei Jégkarnevált említjük, ahol a jégkörhintát is kipróbálhatják az érdeklődők.

A cikk megjelenését támogatta az OTP Ingatlan Zrt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5312647619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása