Otthontérkép Lakópark

Hatalmas saját parkja lehet a Lurdy ház mögött

2017. november 24. 06:00 - galerika

Budapest szűkebb és tágabb értelemben vett belvárosában is nagyítóval kell keresni a zöld felületeket ezért kuriózumnak számít, ha egy frekventált elhelyezkedésű, új építésű projekt számottevő zöld területtel rendelkezik.

metrodom-city-home4.jpg

Ha mindehhez még azt is hozzátesszük, hogy egy igazi gigaberuházásról van szó, amelyben összesen 1600 lakás épül, még inkább hihetetlen, hiszen a lakásszámmal arányos parkosított környezet inkább a kis projektek sajátossága.

A Metrodom vállalat 2009 óta folyó óriás beruházása, a Metrodom City Home projekt nagyon népszerű környéken, Ferencvárosban, szinte a Rákóczi híd lábánál, a Duna-parttól egy ugrásnyira épül, ahonnan több egyetem, bevásárlási lehetőségek (Lurdy Ház, Praktiker), és kulturális létesítmények (Művészetek Palotája, Nemzeti Színház) is könnyen elérhetőek.

metrodom-city-home2.jpg

A 4 tömbből álló épületegyüttes egy egész lakónegyeddel is felér, tömbjei között több belső kert található, melyek közül a H-I-J-K épületek által alkotott legnagyobb tömb egy 3000 négyzetméteres belső parkkal is büszkélkedhet, ahol egy dísztó is kialakításra kerül.

Nincs azonban már sok lehetőség arra, hogy valaki itt lehessen egy lakás boldog tulajdonosa, hiszen a H-I-J épületekben már alig találni szabad lakást, a tömb utolsó, K ütemének értékesítése pedig hamarosan kezdődik, és mindössze 4 napig lehet majd a bevezető árakon foglalni.

A 28-150 négyzetméteres lakások közül elsősorban a garzon, valamint az 1+1 szobás lakásokra ugyanis rendkívül nagy az érdeklődés, különösen, hogy a CSOK-ot igénybe venni szándékozó családok éppúgy megtalálhatják itt az ideális otthont, mint azok, akik befektetési lehetőséget látnak ebben a kiemelkedő projektben.

metrodom-city-home3.jpg

Mindezt erősíti, hogy a beruházás nemcsak elhelyezkedése és a számottevő zöld felület miatt, hanem felszereltsége miatt is érdekes. A lakások mindegyike ugyanis okos technológiával felszerelt, mely a fűtés, világítás vezérlésén kívül, a nyílászáró érzékelőre és a mozgásérzékelőre is kiterjed, de a vevők igényei szerint bármi másra is igényelhető. A háztömb pedig olyan extra szolgáltatásokat is kínál, mint a H épületben működő portaszolgálat, vagy az I épületben található baba játszószoba, a gépkocsi beállókhoz kérhető elektromos töltési kiállásról már nem is beszélve.

Az értékesítés 2017. november 28-án, 10.00-kor kezdődik, és csak december 1-ig lehet jelentkezni egy, a foglalási szándékot jelző űrlap kitöltésével. Az űrlap csak 28-án 10 órától lesz aktív, így esélytelen megelőzni a tömeget, és hamarabb jelentkezni, viszont van néhány dolog, amit már előre megtehet, aki biztosra szeretne menni.

Először is érdemes a fejlesztő valamelyik ingatlan-tanácsadó munkatársánál beregisztrálni, az űrlap kitöltésekor ugyanis már ki kell választani az ingatlan-tanácsadót, akinél regisztráltunk. A megvásárolni kívánt lakást/lakásokat is célszerű előre kiválasztani, hogy az űrlap kitöltésekor már csak a lakásszámot kelljen beírni. A foglalásnak ezeken felül még számos feltétele van, melyről itt tájékozódhat bővebben, aki nem szeretne a 2019. július 31-én átadásra kerülő ütem valamelyik nagyszerű lakásáról lemaradni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4213355131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fénycsepp 2017.11.25. 06:13:31

Nekem is minden bátyám, hogy a Lurdy haz környéken lakjak :)

Az egyik ingatlan portálon lattam ezt a lakóparkot, de ott meg a 11.keruletben szerepelt :)
süti beállítások módosítása