Otthontérkép Lakópark

Menjen Dél-Budára! Olyat lát, mint még soha.

2017. március 31. 09:55 - csorbazs

Az új építésű projektek komoly hatást gyakorolnak a városra, egy-egy modern épület ugyanis nagyban megváltoztathatja az utcaképet. Az esztétikán túl azonban funkcionálisan is kiemelhetnek egy-egy kerületet, városrészt. Tökéletes példa erre a Kopaszi gáton épülő BudaPart, melynek köszönhetően egy új városnegyed van kialakulóban.

A Lágymányosi-öböl ezen része kifejezetten kedvelt a budapestiek körében, hiszen kiváló terepet nyújt a kikapcsolódásra. Az Otthontérkép lakóparki kínálatában szereplő BudaPart projektnek köszönhetően azonban egész más profillal bővül a környék. Az 54 hektárnyi területen megálmodott "szép új világ" lakóépületek, bevásárló utcákat, hotelt, sportpályát, óvodát,  irodákat foglal majd magába, éke pedig egy 120 méteres felhőkarcoló lesz, melynek már a híre is nagy port kavart az építész szakma berkein belül.

budapart_nogal.jpg

BudaPart látványterv

A 2018 nyarán elkészülő komplexum első ütemében 267 lakást alakítanak ki, ezek közül 127 már el is kelt. A sokszínű projekt legkisebb lakása 47 négyzetméter lesz majd, a legnagyobb pedig 121 négyzetméter. 

budapart_latvanyterv.jpg

BudaPart látványterv

A XXI. századi elvárásoknak megfelelő lakóprojekt tömegközlekedés szempontjából szerencsés helyzetben van, hiszen az 1-es villamos és a 4-es metró is megáll a közelben. Mint oly sok új építésű projektnél, itt is kihívást okoz az autós közlekedés, ennek megoldásán azonban dolgoznak természetesen az építtetők.

A BudaPart fejlesztője a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft, kivitelezője a Market Építő Zrt, tervezője pedig a koppenhágai Adept. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7812351787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Merlot 2017.04.21. 23:12:15

Látom, megvett titeket kilóra a Market. :p
süti beállítások módosítása