Otthontérkép Lakópark

Öbölbe csábítanak és szuper panorámát ígérnek

2017. november 21. 06:00 - heveis

Nem kell vidékinek lenni ahhoz, hogy egy idő után már a zöldövezetet és a természetet hiányoljuk Budapestről. Szerencsére a keresletre jól reagál az új építésű lakások piaca is, például a XIII. kerületben.

dunaterasz1.jpgMegnézem!

A Foka-öböl panorámáját élvezheti, ha a Duna Terasz Prémium lakóparkban vásárol lakást. Az U alakú épület, teraszos kialakítása modern, mediterrán hangulatot kölcsönöz a lakóparknak. Nemcsak a Duna-part jelenti a természet közelségét, hanem az építészeti megoldások is mind a zöldövezeti hangulatot erősítik. A belső park, az ösvények, a játszótér mind-mind a jövendő lakók komfortérzetét szolgálja.

dunaterasz3.jpgMegnézem!

Természetesen a teraszház teljes mértékben kielégíti a modern igényeket - állítja a beruházó. Ezt azzal támasztja alá, hogy az épület tetején napkollektorokat helyeznek el, a garázsban elektromos autótöltőket lehet igénybe venni. A 9 emeletes házban összesen  322 darab, változatos méretű lakást alakítanak ki. Lesz itt garzon, 3-4 szobás lakás és luxus penthouse is. Az építkezés a tervek szerint halad, a házat 2019. I. negyedévében tervezik átadni. 

dunaterasz2.jpgMegnézem!

A beruházó azzal érvel még, hogy a társasház könnyedén megközelíthető: az M3-as metróval 15 perc alatt a belvárosban lehetünk, autóval a Váci úton keresztül, a város bármely csomópontja gyorsan elérhető.

dunaterasz4.jpgMegnézem!

A cikk megjelenését támogatta a D&B Ingatlanfejlesztő Csoport.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr913325205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukaberci 2017.11.21. 16:35:24

Bizony. Örök panoráma. Ja. Egy, a Havannánál vagy Újpalotánál lényegesen sűrűbben beépített, sivár lakótelepen.
Akinek ez kell négyszeres áron filléres és igénytelen laminált padlóval, tolongással, hát csak rajta!
süti beállítások módosítása