Otthontérkép Lakópark

Közel 900 otthon épül a Budai Bolero Lakóparkban

2017. október 31. 06:00 - Otthon

A XI. kerületben, Újbudán, a Kopaszi-gáthoz közel épül a Budai Bolero Lakópark, ezzel együtt nemcsak lakásokat adnak a kerületnek, hanem közösséget is építenek.

Tovább
1 komment

Újabb csillag bukkan fel a Marinán

2017. október 27. 06:00 - csorbazs

A főváros egyik nagyon magasra besorolt városrésze kétség kívül a Marina part, mely a Dunától csupán néhány lépésnyi távolságra várja a különlegességek szerelmeseit és természetesen azokat, akik nem kevés pénzt tudnak és hajlandóak áldozni egy otthonra. Az exkluzivitás…

Tovább
6 komment

Kőbányán van egy nagyon gyorsan fejlődő negyed

2017. október 26. 06:00 - galerika

Egy város képe állandóan változik, és nincs olyan környék, ami ne válhatna kellemes, élhető hellyé egy jól átgondolt rehabilitációnak vagy az újonnan megjelenő lakóparkoknak köszönhetően. Így történt ez a X. kerület nyugati, az Üllői úthoz, és a 3-as metróhoz közeli…

Tovább
1 komment

Drága kecóban filléres parketta és csempe – ugyan már!

2017. október 25. 06:00 - TothGeza78

eladó/kiadó

Kerestünk egy-két jó példát, azokra a beruházókra, akik nem úgy gondolják, hogy a vevőknek kell igazodniuk őhozzájuk, hanem – a lehető legrugalmasabban – ők maguk igyekeznek vevői igényeknek megfelelni.

Tovább
1 komment

Okos lakások saját kertrésszel pár percre a Balatontól

2017. október 24. 06:00 - Törpilla von Gödöllő

Madárbarátoknak, horgászoknak, a Balaton szerelmeseinek, pihenni vágyóknakideális megoldás lehet Csopak, akinek a szívéhez nőtt a magyar tenger északi partvidéke. A Csopaki Family Residence infra padlófűtéses okos otthonokat kínál óriási teraszokkal, saját kertrésszel.

Tovább
Szólj hozzá!

Megint egy menő társasház a csiszolatlan gyémánt Zuglóban

2017. október 19. 06:00 - csorbazs

Budapest egyik legcsaládiasabb kerülete a XIV., vagyis Zugló. Parkjaival, hangulatos utcáival, régi villaépületeivel sokak szívét nyeri meg. Népszerűsége természetesen az ingatlanfejlesztők érdeklődését is felkeltette, így rendre épülnek errefelé menőbbnél menőbb…

Tovább
4 komment

Fektess lakásba, csak előtte gondolkodj!

2017. október 18. 06:00 - TothGeza78

eladó/kiadó

Mi értelme van beszállni akkor a lakáskiadási bizniszbe, ha már mindenki ezen próbál keresni. Elárulom: nem sok. De ha kicsit átgondoljuk, bizony van még jó befektetési lehetőség Budapest most javuló környékein.

Tovább
Szólj hozzá!

Így lesz kerek a világ Angyalföldön!

2017. október 13. 06:00 - galerika

Az elmúlt években Angyalföld rohamos fejlődésen ment keresztül, és ma már egymást érik az újonnan épülő lakóparkok a városrészben. Így nehéz döntés előtt áll, aki a környéken keres új építésű lakást.

Tovább
3 komment

Családosoknak is ideális választás lehet a Madárhegy

2017. október 13. 06:00 - csorbazs

Budapest egyik kedvenc kerülete Újbuda, vagyis a XI. kerület, mely egyben a legnépesebb is. A főváros nyugati kapujaként egyre több lakásvásárlót vonz, köszönhetően sokszínűségének és remek infrastrukturális ellátottságának, illetve az olyan új projekteknek, mint például a…

Tovább
2 komment

Családbarát otthonok egy kuriózumnak számító projektben, Székesfehérváron

2017. október 12. 06:00 - galerika

Elsősorban fővárosi szinten, de vidéken is megfigyelhető, hogy gombamód nőnek ki a földből az új építésű projektek. Legtöbbjük azonban inkább csak egy újragondolt panelre emlékeztet, ami sem esztétikai, sem műszaki szempontból nem üt meg magasabb szintet, mint ami minimálisan elvárható.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása