Otthontérkép Lakópark

Kuriózum a kertre néző, erkélyes lakás a XIII. kerületben

2017. november 06. 06:00 - galerika

Alig kezdődött el az építkezés, máris elkelt a lakások több, mint 50%-a az Árpád-hídi metrómegállótól mindössze néhány percre megvalósuló Gömb Ház projektben. Ez jól mutatja, mennyire felkapott lett Angyalföld az utóbbi időben, és mennyire kelendőek egy jól megtervezett és előkészített fejlesztés új építésű lakásai.

gombhaz2_1.jpg

A környék nagyon népszerű a bérlők körében, így a lakások sok esetben a befektetőket érdeklik, ők a nappali + 1 hálószobás lakásokat és a stúdió lakásokat keresik, viszont emellett sokan érdeklődnek a 60 négyzetméternél nagyobb, csok-kal megvásárolható lakások iránt is, így a nappali + 2 hálószobás lakások is igen népszerűek.

Budapesten nagyon ritkák a parkosított kerttel rendelkező társasházak vagy a kertkapcsolatos lakások, így egy kertre néző, vagy erkélyes lakás igazi kuriózumnak számít. Nem csoda hát, hogy a Gömb Ház projektben is ezek a lakások találtak először gazdára. Sokak számára fontos szempont a tájolás is, legtöbben a déli, délnyugati, nyugati tájolású lakásokat keresik itt.

gombhaz2_2.jpg

Egy projekt népszerűségét elsősorban a lokáció határozza meg, de legalább ennyire fontos a modern lakáselrendezés, a gazdaságos fenntarthatóságot biztosító hatékony műszaki megoldások, a rugalmasság és az időre történő teljesítés is. A beruházást megvalósító cég a lakások kivitelezéséről folyamatosan egyeztet a vevőkkel, figyelembe veszi  módosítási javaslataikat. 

gombhaz2_3.jpg

A tavasszal kezdődött építkezés a tervek szerint halad, a szerkezet nagy részének elkészülése ez év végére várható. A lakásokba pedig a tervezettetek szerinti 2018. utolsó negyedévében költözhetnek be első tulajdonosaik.

A cikk megjelenését támogatta a Kategora Real Estate.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr1713156916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása