Otthontérkép Lakópark

Közös lesz a jacuzzi a bulinegyed közepén

2017. március 23. 13:40 - heveis

A Klauzál Residence lakópark méltán ötvözi a modern igényeket a klasszikus hangulattal, abszolút belehelyezkedve ezzel az erzsébetvárosi miliőbe. Ha befektetésben gondolkozunk, központi, belvárosi elhelyezkedése miatt kiváló választás. Bár kiváló infrastruktúrája miatt nehéz lesz másnak átengedni a lakást!

A Klauzál Residence lakóépülete a VII. kerület Klauzál utca 7-9. szám alatt található. Az átadás tervezett időpontja 2019 áprilisa. Erzsébetváros nagyon változatos kerület, hiszen a bulinegyedtől kezdve a családias hangulatú területekig válogathatunk itt lakóhelyek közül.

klauza_l.jpg

A kerület három városrészből áll: a zsidónegyedből, a Chicagóból illetve Ligetvárosból. A Klauzál utca a zsidónegyedben található, mely arról kapta nevét, hogy a budapesti ortodox zsidóság vallási életének főbb színterei ide csoportosultak. A 2000-es évektől kezdve a sok foghíjtelek és üres bérház helyén romkocsmák és vendéglátóhelyek bukkantak fel. A helyi lakosokat illetve a turistákat  is idevonzotta a szórakozás lehetősége, így ma ezt a területet bulinegyedként emlegeti a nagyközönség. Az Otthontérkép lakóparki kínálatának ez az egyik kiemelt darabja.

Közlekedés szempontjából kiváló, ugyanis a 4-6-os villamos, a 2-es metró és számos Buda irányába tartó busz 5 perces sétára található. Ha messzebre szeretnénk utazni, akkor a Keleti és a Nyugati pályaudvar is 15 percen belül elérhető. Ha valaki csak a belvárosban szeretne közlekedni, akkor akár biciklivel 10 percen belül eljuthat bárhova.

Frekventált elhelyezkedése miatt családosként vagy egyedül is jó választás, hiszen a környéken számos iskola, orvosi rendelő, bolt és sportolási lehetőség tárul elénk.

A Klauzál Residence 8 emeletes lakóházában 104 lakás épül, ezek közül még 56 várja tulajdonosát. A Klauzál 7. szám alatt található ház műemlék épület, melyhez hozzáépült az új lakóház. A szomszéd, 9. szám alatt található épület homlokzatát szintén megőrizték, így különleges egyediséget képvisel a lakóház együttes, a modern és a klasszikus stílust ötvözi.

klauza_l2.jpg

Annak ellenére, hogy a bulinegyedben a zöldterület aránya rendkívül kicsi, a tervezők erre is gondoltak, az épületek között belső, zöld parkot alakítanak ki. Ezen felül, a 8. emeleten tetőterasz áll rendelkezésre, közös használatú jacuzzival, kerti bútorokkal, pihenőkkel.

Ha kulturális programokra vágyunk, az Operaház, a Zeneakadémia, a Pesti Broadway színházai vagy számos galéria kínál változatos lehetőségeket a kikapcsolódásra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr2512361757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása