Otthontérkép Lakópark

Helló fiatal! Itt találod az új otthonod!

2017. március 20. 09:58 - csorbazs

Az elmúlt időszakban ugrásszerűen megnövekedett a budapesti új építésű lakóprojektek száma. A több ezer készülő lakás más-más célközönséget szemelt ki magának, amit a helyszínválasztás és a kialakítás során is szem előtt tartanak. Lássuk, ki célozta be a fiatalokat!

A Young City by Cordia már nevében is megjelöli az elérni kívánt közönséget, szerencsére azonban ennél nem ragad le, hiszen elképesztően menő dolgokkal próbálja magához édesgetni a fiatalokat.

A XIII. kerület kedvelt részén, a Róbert Károly körúton, a 3-as metró és az 1-es villamos közelében épül ez az új projekt, mely minden elemében a XXI. századi városi életet szolgálja. Összesen 145 lakás készül majd itt el 2018 nyarán, melyek jó része már el is kelt, tehát, aki a Young City-ban szeretne lakást venni, az már csak 25 otthon közül választhat.

young-city_lakopark_1.jpg

A Young City különlegessége, hogy az okos technológiának és az ingyen wifinek köszönhetően minden telefonnal vezérelhető. A koncepció alapja a közösségi lét, mely a közös használatú terek kialakításában is megmutatkozik. A földszinten egy hatalmas multifunkciós tér terül el, gyereksarokkal, gamer-klubbal és közösségi irodával. 

A kikapcsolódás a tetőkertben, a zuhanyzóval felszerelt napozóteraszon lehetséges, a sportolni vágyók pedig a futópályát és a szabadtéri edzőparkot is igénybe vehetik.

A Young City azonban nem kifejezetten egy egyetemista gyűjtőhelynek készült, a tervezők ugyanis a családosokra is gondoltak, a gyereksarkon kívül ugyanis a közös kertben mászófal és biciklis KRESZ-pálya is rendelkezésre áll majd.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr2812353103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása