Otthontérkép Lakópark

Mit keres két fehér tigris a római-parti luxus villában?

2017. november 28. 06:00 - TothGeza78

eladó/kiadó

Vízparti luxusház Óbudán. Van ilyen? Igen, a Római-parton, közvetlenül a víz mellett. Hol és milyen? Kiderül ebből az írásból.

Amikor jó pár éve a család ingatlanvásárlás, azaz családi ház vétele előtt állt, akkor a három felnőtt, háromféle szempontját próbáltuk érvényesíteni. Én, a legfiatalabb, a belvárosban szerettem volna lakni, hogy az „élet”, a bulik közel legyenek. Édesanyám mindig is a vízpartot szerette, apukám viszont a tanyasi élet kihívásaira „bukott”. Így hát meg is egyeztünk: szeretnénk egy Deák térhez közel eső, vízközeli tanyát vásárolni...

Ilyen – még mielőtt valaki az interneten rákeresne – természetesen nem létezik, van azonban néhány olyan pontja Budapestnek, ahol efféle extrém, ellentmondásosnak tűnő igények is kielégülhetnek. Például a mai témánk, a Római-part éppen effélét kínál. Nem a belvárosban van, de ahhoz meglepően közel, mind autóval, mind HÉV-vel, sőt még vonattal is akár 10-15 perc alatt a város legnyüzsgőbb pontjaira juthatunk el.

casa_romai_latkep.jpg

Mégis, maga a Római-part egy festői adottságú vízparti sétány mellett fekszik, ahol nagyon jó még a hűvösebb őszi napokon is időt tölteni. Csak úgy ellenni, kikapcsolódni, kiülni az egyik vendéglátóhelyre, vagy kocogni, sétálni, biciklizni, kisgyerekkel kint lenni, játszani, nagyobbal meg esetleg evezni egyet.

Ez az a hely, ahol már régen sem volt „ciki” lakni, ma viszont kifejezetten menő dolog. Ha nem is feltétlenül a jobb helyi lakótelepen, de a családi házas övezetben mindenképp egyfajta státusszimbólum az ottlakás.

Hm; igen, egy ilyen helyen én is el tudnám képzelni az életem! Állítólag ez Magyarország legkisebb lakóparkja, a Rómain van (Casa Romai névre hallgat), és minőséget áraszt. A vízparttól csupán 30 méterre lévő telek két villával, villánként saját kertekkel bír és kulcsrakészen várja, már jövő tavasszal, alig öt hónap múlva, az új gazdáját.

casa_romai_tigrisek.jpg

A 229 négyzetméteren négy szoba, 559 négyzetméteres telek kocsibeállókkal, a konyha minden földi jóval, drága gépekkel, márvány konyhapulttal a hölgyek meggyőzésére. Okos, távolról vezérelhető, programozható világítással, fűtéssel és árnyékolással a férfiak örömére.

A mai divatnak megfelelően mennyezeti hűtés és fűtés van, a szanitereket a Villeroy & Boch a csaptelepeket pedig a Hansgrohe cégektől veszik. Akad itt hőszivattyús fűtés, vannak osztrák beépített szekrények és egyedi design bútorok és persze riasztó is. És még egyszer a lényeg: a Duna közvetlenül a ház előtt hömpölyög, mindössze 30 méterre tőlünk!

A cikk megjelenését támogatta a Casa Romai projektet fejlesztő cég.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr1713391643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása