Otthontérkép Lakópark

Hamisítatlan zuglói hangulat egy új építésű projektben

2017. november 10. 06:00 - galerika

Akik jól ismerik Zuglót, netalán itt nőttek fel, azok méltán ragaszkodnak a városrészhez, melynek a kevés lakásszámú, zöldövezetben elhelyezkedő társasházak adják sajátosságát. A családias hangulatú környezet ráadásul közel van a főváros központjához, így a kedvező közlekedési feltételek is adottak a környéken.

k62-1.jpg

Aki azonban éppen a CSOK miatt keresne kifejezetten új építésű lakást, és a környékre jellemző, kis lakásszámú, nagy zöldfelülettel rendelkező társasházban élne, nehéz helyzetben van, hiszen a kerületben egymást érik a nagy lakásszámú projektek.

Ebben nyújt újat, a Kövér Lajos utca Thököly úthoz közeli végénél épülő K62 projekt, mely két épületben összesen 20 lakással, nagyarányú zöldfelülettel valósul meg. A beruházás visszaadja azt a hamisítatlan hangulatot, amit a környék kis lakásszámú társasházai nyújtanak, a kor igényeinek megfelelő elosztású lakásokkal és műszaki követelményekkel.

k62-2.jpg

A két épülettel megvalósuló projekt A épületében, mely az utca felé zártsorú, 14 lakás kap majd helyet, a telek hátsó részén elhelyezkedő B épületben 6 lakás épül, melyek közül a legfelső emeleten elhelyezkedő lakás tetőterasz kapcsolattal is rendelkezik.

A K62 BAU Kft. beruházásában megvalósuló társasházban a másfél szobás a legkisebb lakásméret, míg a legnagyobb lakások 4+1 szobásak, így a családot tervező fiataloktól a nagycsaládosokig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő otthont. Az épületek földszintjén teremgarázst alakítanak ki, a lakások az emeleteken kapnak helyet, és mindegyikhez erkély is tartozik majd.

k62-3.jpg

A beruházás magas műszaki tartalommal valósul meg, a lakások fűtését házközponti gázkazán biztosítja. A várhatóan 2019. III. negyedévében elkészülő lakásokat jövő tavasszal kezdik építeni, de az értékesítés már megkezdődött.

A cikk megjelenését támogatta a K62 BAU Kft.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4213216591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyuszi 2017.11.10. 16:36:16

Egy korábbi bejegyzésben leírtak szépen ráillenek erre is: lakopark.blog.hu/2017/11/01/lakotelep_vagy_lakopark
Annyit tennék még hozzá, hogy projektcég, azaz a "társasház" átadása után a cég megszűnik, nuku garancia!
Arról em is beszélve, hogy tudni kell, hogy melyik mondat mit is akar mondani. Pl: "környék kis lakásszámú társasházai" Igen, pl a békásmegyeri lakótelephez képest tényleg kis lakásszámú a környék!
"lakások fűtését házközponti gázkazán biztosítja" Ja, az építőnek ez a legolcsóbb megoldás, nem kell lakásonként engedélyeztetni, kiépíteni a gázkazánokat a szükséges velejárókkal együtt (több marad a haszon).
süti beállítások módosítása