Otthontérkép Lakópark

Kertkapcsolat és napelem egyszerre kínálja magát

2017. március 20. 16:16 - csorbazs

A környezettudatosság egyre felkapottabb és egyre többet gondozott ügy, mely lassan az életünk minden területén megjelenik. Nincs ez másként akkor sem, ha lakhatásról van szó, hiszen ma más megoldások tucatjai közül válogathatunk, amik ebbe az irányba terelgetnek minket. Természetesen az új építésű projektek is igyekeznek lépést tartani!

Nagyon sokféle módja van annak, hogy valaki környezettudatosan éljen. Egyfelől vannak azok az "apró cselekedetek", amik valójában nem beruházás kérdései, sokkal inkább az odafigyelésé. Bőven vannak azonban olyan dolgok is, amiket már az építkezéskor érdemes figyelembe venni.

kucsma_nogal.jpg

Kucsma utca 13-15

A XIII. kerület zöldövezeti részén néhány hónapja kezdték el felhúzni a Kucsma Ingatlanok épületegyüttesét, melynek tetején napkollektorokat helyeztek el, előre gondolva a tudatos energiafelhasználásra és a lakók költségeinek csökkentésére. A projekt megvalósítása során 30 lakást, egy irodát, 33 teremgarázs beállót és 15 tárolót építenek. Az új építésű lakások legkisebbike 45 négyzetméter, legnagyobbika pedig 102 négyzetméter, így bárki megtalálhatja a kedvére való méretet.

kucsma.jpg

Kucsma 13-15

A társasház földszintjén kertkapcsolatos lakásokat alakítanak ki, minden otthonhoz tartozik majd erkély, legfelül pedig tetőteraszok lesznek.

A Kucsma 13-15 ideális választás lehet azok számára, aki szeretik a nyugodt, kertvárosi, természet közeli hangulatot, miközben hajlandóak is tudatosan foglalni a környezettudatosság kérdésével.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5112352993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása