Otthontérkép Lakópark

Van itt minden, a garzontól a penthouse-ig

2017. december 07. 06:00 - csorbazs

A belváros forgataga és a nyüzsgés temérdek embert vonz. Családok tömegei választják ezt az életformát a kertvárosi- vagy vidéki nyugalommal szemben, akik legtöbbször a jó infrastrukturális ellátottság és a beágyazottság miatt döntenek a város mellett. A jó hír azonban, hogy a városban élőknek sem kell lemondaniuk sem a nyugalomról, sem a kényelemről!

A XIII. kerület a főváros egyik legkedveltebb és legsokszínűbb része, lakóparki projektek garmadának ad/adott helyet. Itt található az LP14 lakópark is a Westend City Centertől csupán néhány percnyi sétára. A környéken megindult építkezéseknek köszönhetően az LP14 már egy egészen új városrészbe „születik bele”, melyet az emberléptékű lakóprojektekkel jellemezhetünk leginkább.

lp14b.jpg

A XIII. kerület a lakópark-fejlesztők favoritja, mégis, az LP14 sokoldalúságával kitűnik a többi beruházás közül. 67 lakása 7 emeleten helyezkedik el, az ingatlanok változatos méretűek az egyszobás kislakástól kezdve a panorámás penthouse-ig. A fejlesztő megfogalmazása szerint "Itt mindenki megtalálhatja a számára ideális otthont, legyen az befektető vagy fiatal pár, fiatal család vagy egy a központban tanuló diák, ráadásul 20%-80%-os fizetési ütemezés is lehetséges."

lp14.png

Ugyancsak a fejlesztő szavait idézve: a tervezők elmondása szerint a lakások kialakításánál a legfőbb vezérelv a praktikum volt, igyekeztek olyan élhető tereket megálmodni, ami illeszkedik egy modern városi család elvárásaihoz. A fejlesztő azzal toldotta meg ezt, hogy "az építész és a beruházó összehangolt tevékenységének köszönhetően a letisztult megjelenés találkozik a kiemelkedő műszaki minőséggel. Ezek együttesen teremtik meg egy minőségi családi élettér alapjait."

Az LP14 lakópark átadását 2019 áprilisára tervezik, 67 lakásából még 39 várja új tulajdonosát.

A cikk megjelenését támogatta az LP 14 lakópark fejlesztője.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7513450509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása