Otthontérkép Lakópark

Nyíregyházán teljesülnek a lakóparki álmok

2017. március 30. 14:14 - Otthon

Kinek? Mennyiért? Mi fontos? Mi legyen a közelben? - ezeket a kérdéseket érdemes feltenni, mielőtt a lakásvásárlásba belefognánk. Általánosságban véve mindenki ugyanazt akarja, kényelmes, praktikus lakást, zöld környezetben, saját magunknak. A használati értékét és az olcsó fenntarthatóságot szem előtt tartva. Ezeknek a kritériumoknak megfelelnek a lakóparkok, nemcsak Budapesten, hanem vidéken is.

spanyolkert_lakopark_1.jpg

A nyíregyházi Spanyolkert fantázia nevű lakópark építtetői annyira odafigyeltek a leendő lakók igényeire, hogy a tervezés szakaszában megkérdezték az embereket arról, milyen otthont álmodnak maguknak. Majd megkértek egy építészt, hogy ennek megfelelően építse meg A Házat. Az építészt Balázs Tibornak hívják, ő maga is nyíregyházi, így biztosan a helyiek igényeit tartja szem előtt a Spanyolkert kialakításánál.

Az Otthontérkép lakóparki kínálatának egyik kiemelkedő vidéki darabja napfényes, játszóteres, belső udvaros, ahol a közösségi terekre helyezték a hangsúlyt: átriumos, autós forgalomtól mentes környezetet teremtettek az oda költözőknek. A járműforgalmat teljesen elzárták a ház hatalmas udvarától, így a gyerekek békésen játszadozhatnak, amit a szülők a nappalik ablakaiból is figyelhetnek.

spanyolkert_lakopark_3.jpg

37-90 négyzetméteres alapterületű lakásokat építenek, már 10 millió forinttól is hozzá lehet jutni, ami igencsak kedvező ár, ha az ember családot szeretne alapítani. Ez egy budapesti panellakás ára, kevésbé impozáns környezetben. 

Ha valaki abban gondolkodik, hogy elmenekülne Budapest zajától, Nyíregyháza jó választás, főleg, ha családostul költözne. A gyerekek jól tudják, hogy ott van az állatpark, van lehetőség lovagolni és focizni. A Spanyolkertben saját kábeltévé és telefonrendszer is van, így nincs szükség előfizetésre valamelyik nagy szolgáltatónál - ez csak egyike a rengeteg kényelmes megoldásnak, amit a spanyol ingatlanfejlesztő- és beruházó csoport tagja, a Spanyolkert Kft. kínál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr9512353269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása