Otthontérkép Lakópark

Klassz udvar is lesz a FAY85 lakóparkban

2017. március 16. 11:50 - Otthon

Vannak, akik szerint bármilyen puccos is egy lakópark, mindig is egy lakótelep marad, és jobban megéri, ha az ember saját maga felépít egy családi házat. Ezzel a véleménnyel lehet vitatkozni, főleg, ha olyan lakóparkok vannak a mostani ingatlanpiacon, mint amilyen a FAY85.

A XIII. kerületi FAY85 lakópark közepén egy 650 négyzetméteres udvart alakítanak ki, ami belső kertként, pihenőhelyként szolgál. Tény, hogy nem egy saját udvar a családi háznál, viszont a jó az, hogy sokkal kevesebb a munka a lakóparki lakásokkal és belső udvarral, mintha egy saját házban élnénk.

fay85_lakopark_1.jpg

Aki élt valaha családi házban, az tudja, hogy nem ér véget a nap a napi 8 órás munkával, bevásárlással, vacsora főzéssel és takarítással, mert mindig van mit csinálni a házban és a ház körül. Ráadásul a kényelem sem utolsó szempont, a XIII. kerületi lakóparkban élőknek nem kell félórákat autóban ülniük ahhoz, hogy eljussanak az orvoshoz vagy a gyógyszertárba - minden van a környéken. A saját ház ellen szól az is, hogy nekünk kell a szakemberekkel vitatkozni a munkálatokon, akik jó eséllyel, talán nem spórolják ki az anyagot a házból.

A lakóparkok építtetője (Avico Group Kft.) ezt megteszi helyettünk, és gondoskodik arról, hogy a későbbi javításokkal se nekünk kelljen bajlódni. A XIII. kerületi Reitter Ferenc és Fáy utca saroktelkén épülő lakópark készítőivel van mód egyezkedni a konyhabútorokról is, ha valaki időben gondol arra, hogy ott élne. A 82 lakásos társasházban attól sem kell félni, hogy a felettünk lakó kétgyerekes család az idegeinkre megy a mindennapokban: a melegpadló burkolatot kopogás elleni védelemmel látják el, így nem hallatszik át, ha a szomszéd gyerek rohangál a lakásban.

Az Angyalföld egyik legjobb részén fekvő lakóparkban 35 négyzetméterestől a 91 négyzetméteres lakásig mindenféle méretű épül. Nagyravágyók a legfelső, hatodik emeleti teraszon lakások közül még választhatnak - felhívnánk a figyelmet arra, hogy máris lecsaptak páran ezekre a lakásokra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr2212342343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása