Otthontérkép Lakópark

Párizsi hangulat a budai Márvány utcában

2017. március 16. 11:42 - Otthon

Nem kell messzire menni a Déli pályaudvartól, hogy franciás környékre jussunk.

A lakóparkok úgy élnek a fejünkben, mint külterületen fekvő, jó ellátású háztömbök serege, ahol kényelmes környezetben lehet családot alapítani, és gyerekeket nevelni. Úgy, hogy elég csak lenézni a konyhaablakból, és máris láthatjuk, mit csinál a gyerek a játszótéren, és kikkel. A lakóparkok fogalma mára megváltozott, Budapesten akár a belvárosban is találni jó áron minden kényelmet kiszolgáló újépítésű ingatlant. Ilyen a Márvány Residences, ami a Déli pályaudvar és a MOM park között fekszik.

marvany_residence_-2.jpg

A Márvány 20 Residences néven ismert lakóparkot a lehető legjobb környékre építették, bárki, aki autóval, motorral vagy biciklivel járt tíz évvel ezelőtt a Márvány utca végénél, tudja, hogy üres telkek és lerobbant épületek álltak ott. A kérdés már akkor adta magát, miért nem kezd ezzel valaki valamit. A környék gyönyörű ma is, igazi párizsi, Montmartre szerű hangulatot ad az utcakép. A Márvány utca közel van mindenhez, és nem az a típusú budai környék, ahol több buszmegállót kell menni, mire az ember éjjel-nappalihoz jut.

marvany_residence_3.jpg

Az újépítésű lakóparkokba nem a hetvenes korosztály költözik, hanem a családalapítás előtt álló fiatalabbak, vagy olyanok, akiknek már vannak gyerekeik. Kifejezetten nekik és a szingliknek való a Márvány utcai lakópark, több orvosi rendelő, gyógyszertárak (közel az éjjel-nappali gyógyszertár is), iskolák, óvodák és a MOM sportközpontja is ott van. Ráadásul vasárnap délutáni sétának is tökéletes a Gesztenyés park az Alkotás út másik oldalán: kutyafuttató, játszótér, bio piac és finom virágillat várja az oda érkezőket.

A lakópark maga külsejében ugyan nem feltétlenül idomul a környékbeli régi házak látképéhez, azonban a modern, letisztult stílus magas színvonalú alapanyagokból készült, minőségi lakásokat rejt magában.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5712342319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása