Otthontérkép Lakópark

Ilyen amikor a régi és az új kellemesen találkozik

2017. március 20. 13:28 - csorbazs

A lakóparkokat gyakran éri az a vád, hogy túlságosan uniformizáltak, az egyediségnek és a fantáziának pedig nagyon kevés teret adnak. Van azonban néhány új építésű projekt, ami elhelyezkedésében vagy éppen kialakításában rácáfol erre a feltételezésre.

A Király utcában épülő K40 apartmanház például több szempontból is kitűnik társai közül. Az építtetők ugyanis a modern és a régi tökéletes elegyére törekednek mind a külső mind pedig a belső megvalósítása során. A Hild József tervei alapján készült homlokzatot szerencsére nem a földdel teszik egyelővé, hanem konstruktívan, visszaállítják azt, a "beltartalmat" pedig elképesztő extrákkal tölti fel. Ennek köszönhetően az épület továbbra is belesimul a Király utca hangulatába, miközben luxusszínvonalon képes kiszolgálni lakóit.

k40_nogal.jpg

K40 homlokzata

A K40 látványtervei az exkluzivitást sugározzák, a gangon például csodaszép korlát ékeskedik, a nyílászárók fából készültek, a regenerálódást pedig élménymedence és fitnesz terem biztosítja.

k40_apartmanhaz.jpg

K40 belülről

A TriHolding által jegyzett 106 lakásos projekt, amely az Otthontérkép lakóparki kínálatának egyik kiemelkedő darabja, várhatóan 2018 júniusában készül majd el. Jellegzetessége, hogy a megvásárolható otthonok inkább kisebb alapterületűek, megerősítve azt a sejtésünket, hogy itt bizony nem a nagycsaládosok fognak fészket rakni. Ideális választás lehet azonban befektetni vágyók számára, hiszen a kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően magas hozamokkal kecsegtet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7712351055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása