Otthontérkép Lakópark

Kockázatmentes befektetés a Corvin negyedben

2017. március 22. 10:04 - heveis

A legjövedelmezőbb kockázatmentes befektetés egy jó helyen lévő lakás megvásárlása. Nincs is ennél jobb választás, mint a Cordia 2018 őszére elkészülő lakásainak egyike. Az exkluzivitás ás modernitás jegyében tervezték ezeket az ingatlanokat. Változatos méretben, változatos igényeknek megfelelően elérhetőek itt a 21. századi okosotthonok.

A díjnyertes Corvin Sétány egyike azon területeknek, melyek a 8. kerület páratlan rehabilitációs projektjei közé tartozik. Ezt az lehasznált kerületrészt a Cordia fejlesztései teljesen átváltoztatták, egy modern, infrastruktúrálisan újragondolt, full extrás városközponttá vált. Európai szinten is elismert fejlesztési koncepció: "Európa legjobb vegyes funkciójú fejlesztése" (International Property Awards), valamint "A világ legjobb speciális célú fejlesztése" (FIABCI) díjak nyertese.

A Corvin negyed a pesti oldal egyik legfrekventáltabb helyének tekinthető, hiszen a 4-6-os villamos és a M3-as metró vonalán, az Üllői út és a József krt. metszéspontjában helyezkedik el. Az Otthontérkép lakóparki kínálatának egyik kiemelkedő darabja.

Az itt fellelhető modern otthonok egyrészt a 21. századi ember igényeihez alkalmazkodnak, tehát távolról is vezérelhető a világítás, klíma, fűtés, biztonségi rendszer. Az okosotthon így sokkal nagyobb biztonságot és energiahatákonyságot jelent a használójának. Az Átrium lakópark egyedisége nemcsak abban rejlik, hogy korszerű, hanem a hangulatos zöldövezeti környezete, belső udvara gondoskodik az európai színvonalú életérzésről.

a_trium_cordia.jpg

Hatalmas az igény ezekre az ingatlanokra, a lakópark 531 lakásának már 70%-a tulajdonosra talált. A még gazdára váró lakások közül túlsúlyban vannak a garzonok, melyek területe 29m2-nél kezdődik, azonban vannak 4 szobás, több, mint 100 m2-es lakások is. Szintén egyedi, hogy még a legkisebb lakások is terasszal rendelkeznek.

Befektetési szempontból az egyetemek könnyű megközelíthetősége szintén egy kedvező feltétel, hiszen több, mint 36 egyetemi kar található a közelben. 2007 óta több, mint kétszeresére emelkedtek a négyzetméterárak a Corvin negyedben, így egyértelműen jövedelmező befektetés. Mivel rendkívül jó tömegközlekedésű és elhelyezkedésű a lakópark, így lakásai gyorsan, sőt a piaci átlag feletti áron kiadhatóak. Átlag 130-150 ezer forintot lehet elkérni havonta.

a_trium_2.jpg

 

A környéken számos bolt, orvosi rendelő, bank és benzinkút található. A Semmelweis Klinika 15 perces sétára található, míg a Corvin Pláza csupán 5 perc. Ha sportolni szeretnénk, akkor a Life1 Wellness nyújt lehetőséget az aktív kikapcsolódásra. Természetesen mozi is található a városrészben, a Corvin Sétányon végig éttermek és kávéházak találhatóak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr3612356755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása