Otthontérkép Lakópark

Legyen saját élményparkod a lakásodhoz!

2017. március 22. 12:02 - heveis

Nem kell vidékre mennünk egy élményparki látogatásért vagy ha friss levegőre vágyunk! A XI. kerület most épülő lakóparkja, a Sasad Resort az egyik legkiválóbb tömegközlekedésű és mégis zöldövezeti terület, a lakóparkot a Kőoltár utca 3. alatt fogják átadni jövő szeptemberben.

A Sasad Resort lakópark közlekedési szempontból kiváló, hiszen Újbuda központtól 10 percre található, a lakóparktól a 4-es metró illetve a 4-6-os villamos vonala is könnyedén megközelíthető. De a városközpontban lehetőség van bevásárolni, moziba menni vagy akár beülni egy kávézóba.

sasad_resort1.jpg

Azoknak is kiváló választás lehet a Sasad Resort, akiknek munkájuk miatt gyakran kell vidékre utazniuk. A kelenföldi vasútállomás 6 perces út a lakóparkból, ahonnan akár vidékre is eljuthatunk, a pályaudvaron a nemzetközi vonatok is áthaladnak. Ide közvetlen buszjárat visz, persze autóval is mehetünk, a pályaudvar körzetében garantáltan találunk parkolóhelyet is.

sasad_3.jpg

Az Otthontérkép lakóparki oldalán található beruházások közül néhányból a nyugat-magyarországi régióba és Bécsbe is könnyen eljuthatunk kocsival is, hiszen az M1-M7-es autópályák közvetlen szomszédságában található a lakópark. Így akár órákat spórolhatunk, azzal, hogy nem kell keresztülvergődnünk a városon belüli forgalmon nap, mint nap. A városon kívül, Budaörs irányában számos nagy áruház  - IKEA, Tesco, Media Markt, Decatlon, Auchan, Praktiker - vagy a Premier Outlet Center is elérhető 10 percen alatt.

Családosoknak, természetkedvelőknek is remek lakóhely lehet a Madárhegyen épülő lakópark. Gyönyörű panoráma nyílik a Budai-hegyekre illetve a Rupphegyi természetvédelmi terület lehetőséget kínál a természetben való kikapcsolódáshoz. A területen saját 8000 m2-es élményparkban lehetőségünk van sportolni, játszótérre menni. Kosár- és focipályát, futópályát, ping-pong asztalokat, szabadtéri edzőparkot alakítottak ki a felnőtteknek. De a gyerekeknek sem kell unatkozniuk, játszótér, kutyafuttató, pihenőpark várja őket.

sasad_res.jpg

A Cordia legsikeresebb budai beruházásaként tartja számon ezt a lakóparkot. Kifejezetten a hely adottságait kihasználva alakította ki a változatos igényekre szabott lakóövezetet. Az érdeklődők többféle csomagból választhatnak. A Hill csomag lakásai kis létszámú villaépületben kaptak helyet, a Sun csomagban közepes számú apartmanház található. A téglaépítésű lakópark lakásai házközponti fűtéssel rendelkeznek, de egytől egyig egyedi mérésűek. A 98 lakás közül már csak 14 várja tulajdonosát, de még mindig változatos, 28 m2 és 118 m2-es méretek közül válogathat az érdeklődő.

Aki élénken érdeklődik a Sasad Resort lakásai iránt, az itt találhat bővebb információt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr8212358131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása