Otthontérkép Lakópark

Amerikai hangulat lesz Budán

2017. március 27. 15:28 - Otthon

A Született feleségek című sorozat csodaszép kertvárosi házai és családias hangulata nemcsak a tévén keresztül elérhető. A II. kerületben a sorozathoz hasonló kertváros épül, ikerházakkal, családi házakkal és kertekkel, Völgyliget lakókert néven. Szándékosan a lakókert nevet írjuk, és nem a lakóparkot, ez utóbbi ugyanis a tömbházakat jelenti, a lakókert pedig a klasszikus, amerikai kertvárosi házakat takarja.

volgyliget_lakopark_1.jpg

Az 5635 négyzetméternyi erdős terület kissé kiesik a belvárosi forgatagtól, cserébe viszont impozáns környéket, luxus családi házakat és saját kertet kapunk. Ezek benne vannak az Otthontérkép lakóparki kínálatában is. A négy, egyenként pince + földszint + emelet + felső szint kialakítású, lifttel ellátott házak mindegyike az erdős terület egy-egy kisebb tisztásán épült. A lakásokat 42 négyzetméter alapterülettől egészen a 120 négyzetméterig alakítják ki, például a 100 négyzetméter alapterületű lakáshoz 200 négyzetméter saját kert és mellé 40 négyzetméter terasz is jár.

Vasbeton lemezalapokon fekszenek a pincék, az építtető cég, a Völgy Liget Kft. különösen ügyelt a fagyállóságra. A lakások fa és fém nyílászárókat kapnak, hőszigetelő üvegezéssel, az ablakok könnyen tisztítható és kezelhető felületek. A lakáselválasztó falak 30 centiméter vastagságúak, így nem kell attól tartani, hogy a szomszéd gyerek első éjszakái miatt a házban senki nem fog aludni.

A környéket, azaz a Pasaréti tér, Bimbó út, Völgy utca területét Hűvösvölgyben az 56-os villamossal lehet elérni a Széll Kálmán térről. A közelben van bevásárlóközpont, a Mammut sincs túl messze - hazafelé van hova beugrani vacsorának valóért. Kifejezetten családosoknak ajánlott környezet, óvoda, bölcsőde, iskola van a környéken, ráadásul elég közel van Nagykovácsi, aki kirándulni szeret hétvégente, biztosan jó helyet választ a Völgyligettel.  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr8012353575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása