Otthontérkép Lakópark

Mesteri lokáció, megfizethető áron!

2017. június 07. 06:00 - TothGeza78

ELADÓ/KIADÓ

Aki a Váci út közelében keres, még most is találhat új építésű gyöngyszemeket. Mi találtunk egyet, de érdemes sietni, mert a lakások nagyobb része már elkelt!

A belváros fogalma ma már egészen más jelent, mint akár egy-két évtizeddel ezelőtt. Miért? Mert ma már a bevásárlóközpontok, sportlétesítmények, vagy épp a Margit sziget közelsége is sokkal fontosabb, minthogy a bulinegyed vagy a turista-útvonalak kellős közepén érezzük magunkat. Különösen akkor, hogyha olyan lokációt találunk, ami a fő közlekedési vonalakhoz, így például a metróhoz közel van.

Az ilyen lokációk közt is különleges a váci úti vonal, mert „fél Budapest” itt dolgozik, a váci úti irodafolyosón. Kiemelt csomópont ezen belül is az Árpád híd pesti hídfőjének környéke, amely nemcsak az elmúlt 10-15 évben épült teljesen újjá, több toronyépülettel és nívós lakóházakkal, lakóparkokkal a környező utcákban, hanem most gőzerővel folytatódik a környék átépítése.

Az egykor még ipari jellegű területen közel sem csak a neves József Attila Színház van ma már, hanem épül egy hatalmas kereskedelmi- és irodakomplexum a buszpályaudvar és a Sconto helyén. A foghíjtelkek is sorra tűnnek el a környező utcákban. Nem csoda, hiszen innen a Nyugati metróval 6-8 perc és a város magja is bő 10 percre van csupán!

Egyre nagyobb kincs lesz tehát az olyan új épület, amely valóban pár lépés távolságra van a teljesen újjáépülő csomóponttól. Ráadásul a környéken lakó és dolgozó tízezrek várhatóan a következő évtizedekben is igen magasan tartják majd a környékbeli lakások árát.

Aki tehát hosszú távra gondolkodik és új lakást keres, annak bizony nem árt észrevenni az olyan apró gyöngyszemeket, mint például a Dunyov István utca 6. szám alatt épülő Dunyov Ház. Ezt a két évtizede a piacon lévő, azóta közel 2000 család számára otthont készítő Mester-Építő Kft. húzza fel éppen. A projekt nagyon jó helyen van, így a kisebb lakások sajnos el is keltek, ám hatvan négyzetméteresből van még kettő. Ezeknek ráadásul az áruk sem elszállt, félmillió forint körül van négyzetméterenként. És ami fontos: jövő tavaszra már készen is lesz a ház!

További fotókért és a részletekért kattintson a képre!

dunyovhaz1.png

Ha éppen ilyen – vagy nagyobb – méretben keresgélünk, akkor érdemes megnéznünk ezt a projektet. A tehetősebbeknek a felső emeletek is szóba jöhetnek, ahol nagy teraszos otthonok, illetve egy műterem jellegű nappalival is megáldott különleges otthon is helyet kap. 

Ez utóbbi ráadásul egy olyan különlegesség, amely nem csak közel 110 négyzetméteres új lakást, hanem egy 102 négyzetméternél nagyobb teraszt is magába foglal. Csak a műterem 36 négyzetméteres. Mi több, e jó helyen lévő luxus – persze a saját kategóriájában – megfizethetőnek számít a maga 81,5 milliós vételárával.

A legfelső emeleten található loft lakás 

dunyov_loft_lakas.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr3012561807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása