Otthontérkép Lakópark

Kertkapcsolatos modern lakások a Béke tér szomszédjában

2017. július 04. 14:45 - heveis

Eladó/Kiadó

Még nem késő benevezni egy zöldövezeti lakásba Angyalföld rohamosan fejlődő részén!

A XIII. kerület elég sokszínű, de a Duna illetve a Margit-sziget közelsége mindképpen vonzó városrésszé teszi. Az egykori munkáslakások helyére irodaházak, lakóparkok települtek így a városrész nagy változáson ment keresztül az elmúlt években. A kerület kifejezetten támogatja a környezetbarát lakópületek és a zöldövezetek létrehozását, sőt mindent megtesz annak érdekében, hogy minél élhetőbb legyen a terület: iskolák, óvodák, játszóterek fejlesztését támogatja a kerület. A közbiztonság sem vészes budapesti viszonylatban, összesen 1625 bűneset történt az elmúlt évben.

corner4.jpgMegnézem!

A Corner 21 projekt a Béke tér szomszédjában fog megvalósulni. A Béke tér Angyalföld egyik legbájosabb része, sőt még tömegközlekedési szempontból is egészen jó, hiszen a 105-ös busszal 20 perc alatt a Deákon lehetünk. Ha a természtbe vágyunk a felújított 1-es villamossal 20 perc alatt eljutunk a Margit-szigetre vagy a 30-as busszal a Városligetbe.

corner3.jpgMegnézem!

Ha kikapcsolódásra vágyunk, akkor sétatávolságban található az Oxigen Wellness, ahol a masszázstól elkezdve a személyi edzésen keresztül sokszínű szolgáltatást vehetünk igénybe. Ha sport helyett inkább kultúrára vágyunk, akkor 5 percre található a József Attila színház, de nyáron akár a Margitszigeti Szabadtéri Színpad programjából is választhatunk.

corner2.jpgMegnézem!

A Corner 21 lakópark a Fáy utca és a Béke utca sarkán található. A 71 lakásosra tervezett lakópark  ban a garzonlakástól kezdve a 93 m2-es 4 szobás lakásig választhatunk igényünknek és pénztárcánknak megfelelőt. Mivel a szomszédban van Szent István Egyetem, ezért akár befektetési céllal is megvehetjük, biztosan hamar ki fogjuk tudni adni. Az egész épület akadálymentesített, így az idősebbeknek sem kell a feljutáson gondolkodnia.

corner1.jpgMegnézem!

A lakások négyzetméterára 422- 455 ezer Ft/m2 között alakul, mérettől, emelettől és teraszmérettől függően.  A környéken az átlagos négyzetméterára 435 ezer Ft, így ezek a lakások drágábbak ugyan, de CSOK támogatás alá esnek. Az átadást 2019-re tervezik, így még időben vagyunk, ha itt szeretnénk lakást vásárolni.

A cikk megjelenését támogatta a Corner 21 Kft.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4212637341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása