Otthontérkép Lakópark

Jól halad a Metrodom Park kivitelezése

2017. július 18. 06:00 - MeNa

A tervezettnek megfelelő ütemben halad az egyik legfontosabb dél-pesti lakásberuházás, a Metrodom Park kivitelezési munkái.

A fejlesztő Metrodom Kft-től szerzett információk szerint a C jelű épületnél teljes szinten elkészültek az első emelet vasbeton felszerkezeti elemei, jelenleg a födém zsaluzása folyik és már megkezdték a vasbeton födém készítését is, illetve hozzáláttak a második emelet pilléreihez. A társaság honlapján rendszeresen nyomon követhetők a fejlemények, a kameraképen jól látszik az épület kontúrja, tömege, középtájt pedig a második és harmadik lépcsőház közé eső árkádos főbejárat nyílása. A nyitottság jegyében korábban azt is közölte a beruházó, hogy a projektet az OTP Bank finanszírozza.

A 3 hektáros területen a Gém és Fogadó utcák találkozásánál 2017. és 2019. között, 3 ütemben épül meg a minden igényt kielégítő, magas színvonalú lakópark. A tervezés során ügyeltek rá, hogy az épületek egymástól távol, szellősen helyezkedjenek el, a terület nagyobb része megmaradjon egy szép parknak, amelyről a ház a nevét kapta.

A modern, barátságos épületek kerítéssel körbevett, zárt kertben állnak, amelynek biztonságára 24 órás portaszolgálat vigyáz. Az épületek által körbevett, hatalmas, futballpályányi belső park minden lakó számára kínál kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket. Az épületekhez, lakásokhoz közelebb eső részeken díszkert és padok állnak az olvasgatni, beszélgetni vágyók rendelkezésére.

Akik egy nyugodt, békés helyet keresnek, azok ezt a 6. emelet tetején kialakított, hangulatos, meditációs tetőkertben találhatják ezt meg. A B épületben kis fitnessz teremet alakítanak ki, kizárólag a lakók részére, ami egész évben díjmentesen igénybe vehető. 

Valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerttel is rendelkeznek. A kisebb lakásokon túl kiemelt figyelmet fordítottak a családi lakásokra, hogy a 2 vagy 3 gyermekesek olyan otthont kapjanak, amely nem csak a CSOK-kal történő vásárlásra alkalmas, de valóban kellemes lakhelyéül szolgálnak a családnak. Apróságnak tűnhet, de két fürdőszoba lesz, rendelkezésre áll majd háztartási helyiség, és a konyha is kellő méretű lesz. Ezek mind olyan kényelmet nyújtanak, ami miatt a Metrodom Park lakásai igazán vonzóak és értékállóak lesznek.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr9412670237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A80 2017.07.18. 20:33:51

Nincs olyan, hogy díjmentesen. Kötelezően a közös költségbe épített fitnesz terem díjjal.
süti beállítások módosítása