Otthontérkép Lakópark

Családbarát otthonok egy kuriózumnak számító projektben, Székesfehérváron

2017. október 12. 06:00 - galerika

Elsősorban fővárosi szinten, de vidéken is megfigyelhető, hogy gombamód nőnek ki a földből az új építésű projektek. Legtöbbjük azonban inkább csak egy újragondolt panelre emlékeztet, ami sem esztétikai, sem műszaki szempontból nem üt meg magasabb szintet, mint ami minimálisan elvárható.

campus-szfehervar6.jpg

Akad azonban köztük néhány igazi kuriózum, mint például a Székesfehérvár belvárosában épülő Campus Sétány, mely minden tekintetben felülmúlja az átlag lakóparkokat. A frekventált helyen, minőségi kivitelezésben megvalósuló, exkluzív megjelenésű beruházás ugyanis környezetbarát megoldásokat, korszerű, okos technológiát és a CSOK iránt érdeklődők számára is használható pénzügyi megoldásokat kínál.

A Lövölde Invest Kft. beruházásában megvalósuló, 199 lakásos projektben ugyanis számottevő azon 66 négyzetméternél nagyobb lakások száma, amelyekre CSOK is igényelhető. A biztonságos fizetési konstrukcióban az előszerződés kötésekor csak 20% fizetendő, a maradék 80%-ot elég birtokbavételkor teljesíteni, így a CSOK-ot, hitelt igénybe venni szándékozók egyenlő feltételekkel tudnak vásárolni a készpénzes vásárlókkal.

A Campus Sétány kényelmes vásárlást kínál, tanácsadóik teljeskörű tájékoztatást adnak a CSOK felvételéhez, és az elérhető hitelekről is pontos felvilágosítást tudnak nyújtani, illetve biztosítják a lehetőségét egy, az OTP Bank által kifejezetten erre a projektre kidolgozott hitelkonstrukció megismerésére, igénybevételére is. Ezen felül pedig ügyvédi költséget sem kell fizetniük a vevőknek, az adásvételi szerződést ugyanis ingyen elkészítik. A „kulcsrakész” átadás tehát itt tényleg azt jelenti, hogy csak a szobákat kell berendezni.

campus-szfehervar2.jpg

És ez még nem minden, hiszen mindenki tudja, hogy egy ingatlan értékállóságát – a teljes körű, minőségi kivitelezés mellett - elsősorban a lokáció határozza meg. A Campus Sétány szinte a belvárosban, a Huszár utcában valósul meg, egyetem, bevásárlóközpont, orvosi rendelők, oktatási intézmények, sportcentrumok, közlekedési csomópont közelében.

A kiváló elhelyezkedés tehát adott, melyhez a beruházó lakóházaknál ritkán alkalmazott, minőségi anyagokból, minőségi kivitelezéssel megvalósuló, zöld, okos otthonokat ad. A tervezésnél a lakások, közösségi terek élhetősége, funkcionalitása volt az elsődleges szempont, így az épület viszonylag egyszerű vonalvezetést kapott, a hangsúly inkább a külső szálcement burkolatra helyeződött, mely letisztult eleganciát kölcsönöz az épületnek és sokkal kisebb az ökológiai lábnyoma, mint más burkolóanyagoknak.

campus-szfehervar5.jpg

Az épület minden részénél szempont a tartós minőség, a legmodernebb anyagválasztás és technológia. Az alkalmazott szigetelés, ablak, fűtési rendszer meghaladja az érvényben lévő előírások követelményeit.

Az akár telefonról is szabályozható, önállóan mért és irányítható rendszerek a kényelem mellett költséghatékonyságot is biztosítanak. A fűtés és elektromos ellátás vezérlése mellett a kulcsrakész állapothoz biztosított központ például a redőny, a klíma vagy a riasztó bekötését is lehetővé teszi. Azoknak a lakóknak a részére pedig, akik már most elektromos autóval járnak, töltőállomások is kiépítésre kerülnek a garázsban.

A királyok városában tehát egy olyan új lakókörnyezet van születőben, mely nemcsak kiváló helyen nyújt gyönyörű otthonokat, hanem fizetési feltételeivel mindenki számára elérhetővé teszi azokat.

A cikk megjelenését támogatta a Lövölde Invest Kft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr5312947231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása