Otthontérkép Lakópark

Így lesz kerek a világ Angyalföldön!

2017. október 13. 06:00 - galerika

Az elmúlt években Angyalföld rohamos fejlődésen ment keresztül, és ma már egymást érik az újonnan épülő lakóparkok a városrészben. Így nehéz döntés előtt áll, aki a környéken keres új építésű lakást.

A Kategora Real Estate fejlesztésében megvalósuló Gömbház projekt azonban mindenkinek kitűnő választás lehet, hiszen frekventált, mégis csendes helyen: a Gömb utca és az Üteg utca sarkán, az Árpád-hídi metrómegállótól mindössze néhány percre valósul meg. Közelében a kiváló közlekedési feltételek mellett óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek is adottak, és nagy belső kerttel, kiemelkedő zöld felülettel is rendelkezik.

gombhaz1.jpg

A lakásokat tekintve pedig igen széles a választék, hiszen az egyszobás stúdiólakásoktól, a nappali + 3 hálószobás lakásokig több lakásméret közül lehet választani. Így az egyetemisták, a pályakezdő fiatalok éppúgy megtalálhatják a számukra ideális otthont, mint az idősebb korosztály vagy a családok. A környék ráadásul a bérlők körében is nagyon népszerű, ezért befektetők számára is ideális választás lehet.

És ez még nem minden, hiszen a földszinti lakások mind kertkapcsolatosak, és az 1000 nm nagyságú belső kert fennmaradó részén pihenőkert lesz. De nemcsak a földszinti, hanem az I. emeleti lakások egy része is rendelkezni fog kertkapcsolattal, míg a felsőbb emeleteken lévő lakások szinte mindegyike erkélyt is kap.

gombhaz2.jpg

A 125 lakásos társasház tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a modern lakáselrendezésre a kivitelezésénél pedig hatékony műszaki megoldásokat alkalmaznak, így a lakások fenntartási költsége alacsony lesz. Emellett nagyon fontos még a lakások délkeleti és délnyugati tájolása. A gépkocsikat az épület alatti mélygarázsban és a földszinten kialakított teremgarázsban tudhatják majd biztonságban tulajdonosaik.

gombhaz4.jpg

Ide tehát tényleg csak költözni kell, ami nem lehet probléma, hiszen a földszint + 5 emeletes társasház kivitelezése két, bútorszállításra is alkalmas lifttel valósul meg. Így lesz teljesen kerek ez a világ, átadás 2018. IV. negyedévében lesz, már most sok fiatal család érdeklődik.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr3712956009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öreg baka nem rakéta 2017.10.13. 10:32:40

De nemcsak a földszinti, hanem az I. emeleti lakások egy része is rendelkezni fog kertkapcsolattal,

A gépkocsikat az épület alatti mélygarázsban és a földszinten kialakított teremgarázsban tudhatják majd biztonságban tulajdonosaik.

Akkor most a földszinti lakások egy részének garázs lesz a szomszédja?

Szzzz 2017.10.13. 17:04:09

@öreg baka nem rakéta: ott van egy látványtrv, madártávlatból, eléggé nyilvánvanól, hogy mi hogyan van, esetleg nyisd ki a szemed.

dr. pretender 2017.10.15. 12:33:40

Nem tudom felfogni, hogy miért csak amerikai konyhás lakásokat épülnek, szerintem totál élhetetlen elrendezés.
süti beállítások módosítása