Otthontérkép Lakópark

Költözzön díjnyertes házba Ferencvárosban!

2017. november 09. 06:00 - galerika

Budapest népszerű belső kerületeiben, frekventált helyen kevés olyan foghíjtelek van, ahol új építésű társasház építhető. Ha mégis épül néhány új projekt a tágabb értelemben vett belvárosban, az nem feltétlenül illeszkedik az utcaképbe, a főváros klasszikus épületei közé. Szerencsére akadnak ellenpéldák, mint a Ráday Residence Belső-Ferencvárosban.

raday-residence1.jpg

A Ráday és a Lónyay utcát passzázzsal összekötő, nyolcemeletes, 3 szárnyból álló épület homlokzata kiválóan illeszkedik a környék eklektikus architektúrájához mégis igazi kortárs alkotás. Az épületet a díjnyertes Sporaarchitects építésziroda tervezte, akik már a 4-es metró Fővám téri és Szt. Gellért téri állomásáért is megkapták az Architizer A+ Awards díját, ezúttal pedig ezzel a projekttel nyerték el a The European Property Awards díját „Lakóépület” kategóriában.

A Ráday Residence társasházban összesen 59 db, 41-122 négyzetméter alapterületű, prémium kivitelű lakás épül, melyek között egy-, két- és háromszobás lakások, valamint ötszobás penthouse lakások is készülnek.

raday-residence2.jpg

A kiváló elhelyezkedésű Ráday Residence elsősorban befektetők számára kitűnő választás, hiszen a Corvinus, a Semmelweis és az Eötvös Loránd Tudományegyetem is a közelben található. Változatos lakásméreteinek, CSOK-kal megvásárolható, 60 négyzetméternél nagyobb lakásainak és frekventált elhelyezkedésének köszönhetően azonban fiatalok, idősek és családok számára is egyaránt ideális lehet.

Közvetlen közelében található a Corvin-negyed, a 3-as metró megállójával, a Duna-part, a Nehru parttal és a Bálnával, a Nemzeti Színház, a Művészetek palotája, valamint oktatási intézmények és orvosi rendelő is, de a Belváros a Váci utcával is kényelmesen megközelíthető.

raday-residence3.jpg

A nyolcemeletes épület alatt háromszintes mélygarázs biztosít parkolóhelyet 74 személyautó részére, a társasház aljában kialakított passzázsról a földszinten üzletek, az első emeleten pedig irodák nyílnak. Az irodaszárnyak tetejére zöld tetőkert kerül, a visszalépcsőző kialakítású tetőszinteken pedig saját tetőkerttel rendelkező, nagy teraszos, luxus penthouse lakások kapnak helyet.

A Ráday Residence lakásait teljes beltéri felületkiképzéssel és beépített háztartási gépekkel adják át. A lakások fűtését házközponti gázkazán biztosítja, padlófűtéssel és radiátor hőleadókkal, szellőzőrendszere a lakásokban páratartalom-mérőkkel is kiegészül. Az épület teljesen akadálymentes lesz, a lakók biztonságát 24 órás portaszolgálat is garantálja.

A beruházó Geos Ingatlanfejlesztő Vállalat a GEOS építőipari cégcsoport, Ukrajna egyik legsikeresebb építőipari vállalatának tagja, mely több, mint 70 projektet valósított meg, többnyire Ukrajnában. A nemrég indult építkezésen jelenleg a szerkezetépítési munkálatok előkészítése zajlik, a lakások átadása 2019. utolsó negyedévében várható.

A cikk megjelenését támogatta a Geos Ingatlanfejlesztő Vállalat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4113204935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szajkó 2017.11.09. 21:50:52

undorító förmedvény, az ukrán maffiózók és a IX. kerületi önkormányzati spekulánsok koprodukciója
süti beállítások módosítása