Otthontérkép Lakópark

Budán már van törpetörlesztő részlet is

2017. április 26. 06:15 - csorbazs

Az új építésű lakások népszerűsége az elmúlt évben töretlenül ívelt felfelé. Az otthonterkep.hu adatai szerint a budapesti lakosok háromnegyede legszívesebben új ingatlanba költözne, habár sokan drágának tartják az elérhető kínálatot. Valóban, ezek az otthonok magasabb árfekvésűek mint a használt lakások, sok segítség van azonban, ami a számla kiegyenlítésében segíthet.

Az Otthontérkép lakóparki kínálatából is látszik, hogy az új lakások piacának motorját kétség kívül az áfacsökkentés és a csok kiterjesztése rúgta be. Jóllehet sokak szerint az áfacsökkentést a szereplők már réges-rég benyelték katalizátorként azonban mindenképp jól szuperált. Az áfacsökkentés azonban csak néhány évre terjed ki, így a jövő zenéje, hogy 2019 után is meghosszabbítják-e a kedvezőbb feltételeket vagy minden visszaáll a régi rendben.

A 10+10 milliós csok konstrukció tömegek érdeklődését felkeltette, tény azonban, hogy a 10+10 millióig már kevesebben jutottak el. Annyi azonban bizonyos, hogy a támogatás és a kedvező kamatozású hitel azoknak jött éppen kapóra, ahol már három lurkó is csüngött a szülőkön. Ott ahol nem, ott bizony mindenképp valamiféle kockázatot kellett vállalni.

Akkor sem kell azonban lemondani az új lakásokról, ha valaki nem szeretne elköteleződni az otthonteremtési kedvezménynek. Vannak olyan projektek ugyanis, ahol eleve kedvező konstrukciókat kínálnak. Ilyen például a Sasad Liget is Budapesten.

A Budai-hegyek szomszédságában, a XI.-XII. kerület határán található 10 hektáros területen nőnek ki a földből gomba módjára a Sasad Liget épületegyüttesei. A 4-s metrótól csupán 10 perce elhelyezkedő új építésű projekt már az ötödik ütemnél tart, a lakások tervasztalról megvásárolhatók

sasad_liget_nogal.jpg

Sasad Liget V. ütem

A Sasad Liget különlegessége a zöld környezetben rejlik, mely sokakat késztethet arra, hogy éppen emellett tegyék le voksukat, amit a kiváló közlekedés és az infrastrukturális ellátottság csak megerősít. A Biggeorge Property nevével fémjelzett projekt keretében összesen 220 lakás készül majd el 2019-re, melyekből már csak 65 otthon foglalható. A lakások egyébként kedvező konstrukciókkal vásárolhatók meg, a "törpetörlesztőnek" köszönhetően.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr7712350535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása