Otthontérkép Lakópark

Mi ez a nem várt fordulat a bulinegyedben?

2017. április 17. 15:03 - galerika

Budapest bulinegyede nem arról híres, hogy a kisgyerekes családok itt szeretnének letelepedni, és ide költözne az, aki csendre, nyugalomra, és pláne egy kis zöld felületre vágyik. A zöldövezetben található lakóparkokba ugyanakkor nem szívesen költöznek a most még pörgésre vágyó fiatalok. Egy olyan társasház tehát, ami frekventált helyen fekszik, ugyanakkor belső kerttel és tetőteraszokkal rendelkezik a sűrűn beépített belvárosban, eddig elképzelhetetlennek tűnt.

belso-kert-bulinegyedben1.jpg

Jövő év végére azonban teljesülhet mindazok álma, akik egy buliról sem szeretnének lemaradni, mégis nyugodt, zöld környezetben szeretnék a hétköznapok és a bulik fáradalmait kipihenni. A VII. kerületi Dob utcában épülő Elisabeth Residence ugyanis mindezt egyszerre nyújtja, méghozzá könnyed, elegáns stílusban, hogy minden korosztály otthonra találjon. És hogy mekkora igény van a bulinegyedben egy kis saját zöld felülettel rendelkező társasházra, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a lakások 90%-a máris elkelt, és mindössze két lakás maradt eladósorban.

belso-kert-bulinegyedben2.jpg

A fejlesztő Biggeorge Property természetesen a lakáskínálat tekintetében is gondolt mindenkire, így a 25 négyzetméteres stúdiólakásoktól, a 2-3 szobás lakásokon át, egészen a 68 négyzetméteres tetőtéri penthouse lakásokig gyakorlatilag mindenféle lakás megtalálható az épületben.

belso-kert-bulinegyedben3.jpg

Aki tehát szeretne ebben az exkluzív társasházban lakást vásárolni, az jó lesz, ha siet. Arra azonban ne számítson, hogy övé lehet valamelyik földszinti, kertkapcsolatos lakás, ezeket ugyanis gyorsan elkapkodták, és már csak egy 5. emeleti, 2 szobás, erkélyes lakás és egy 6. emeleti, tágas, hatalmas tetőterasszal rendelkező penthouse lakás maradt a kínálatban. Aki pedig befektetési lehetőséget keres, vágjon bele bátran, hiszen a kedvező elhelyezkedés miatt, mindkettő könnyen bérbe adható.

Képek forrása: citycollection.hu

 

 

Az ország legjobb új lakóparkjai (X)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr712429205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása