Otthontérkép Lakópark

Megfizethető zöldövezeti lakópark Kecskeméten

2017. június 26. 06:00 - heveis

Eladó/Kiadó

Kecskemét, Mercedes, jó fizetés. Jó lakás is? Még nem mindenkinek, csak a pénzeseknek, de azért egyre inkább így lesz ez, ha jól megy az autó biznisz. Főleg, ha átadják a legújabb lakóparkot.

A Boróka Park a belvárostól nem messze, zöldövezeti helyen épült, Alsószéktó városrészben. Ez a terület négy részre osztható, maga a lakópark azonban Homokbánya részben található, amely egy kicsit távolabb eső rész, cserébe közel van az M5-ös. A második világháborútól kezdve a katonai egységeknek adott otthont ez a terület, ezért régi szovjet laktanyák maradványai is fellelhetők itt. Ez azonban ne rettentsen el bennünket, hiszen tiszti lakások, hatalmas étterem, iskola, torna termek, sőt még színház is épült ide.

boro_ka1.jpg

Az elmúlt 5 évben fejeződött be a Pallasz Athéné Egyetem Tudósházának megépítése. A homokbányai városrész fejlődésének ez csak a kezdete, hiszen az épület nemcsak az egyetemistákat várja, hanem vonzó programokat biztosít a város többi lakosának is.

boro_ka4.jpg

A Boróka Park ezt a fejlődési hullámot lovagolta meg, 58 lakásosra tervezte a társasházat, melynek kitűzött átadási dátuma 2018 februárja. Az épület jelenleg 10%-os készültségi fokon van, de má így is a lakások több, mint fele elkelt. Az épülethez tartozik egy parkosított rész, ahol kültéri fitness eszközök állnak majd a lakók rendelkezésére.

boro_ka2.jpg

A lakások méretét tekintve az egyszobás garzontól a 4 szobás lakásig változatos alakulnak, azonban közös jellemzőjük, hogy mindegyik rendelkezik erkéllyel. A ház tervezésénél természetesen a teremgarázsra is gondoltak az építtetők, amihez kedvezményes áron juthatnak a lakástulajdonosok. Mivel egy intenzíven fejlődő városrészről beszélünk ezért nemcsak lakóingatlannak, hanem befektetésnek is remek választás lehet!

boro_ka3.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr1612611827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LiberAll 2017.06.26. 23:14:16

Ja, kies környék, a város szélén, festői posztkommunista romok között, reggel és este giga dugó a város felé. Több évnek vagy évtizednek kell eltelnie, hogy a homokbánya rekultiválódjon, s sajna ennek előfeltétele, hogy kb. egy rakás pénzt kellene oda beleinvesztálni, s nem csak az új lakások kialakítására, hanem a környezet, az utak az infrastruktúra felújítására. S tekintve, hogy még most is vannak jobb fekvésű, közelebbi telkek, nem nagyon látom azt, hogy a homokbánya aranykora a közeljövőben eljönne :( , de nem legyen igazam!
süti beállítások módosítása