Otthontérkép Lakópark

Szeretnél hajóval hazamenni?

2017. március 24. 10:07 - heveis

A Duna Terasz Prémium lakópark a XIII. kerület, Angyalföld városrészének duna parti oldalán épül. A Foka-öböl környéke már eddig is népszerű területnek számított, hiszen környezete páratlan, a környéken hatalmas a zöldterületek aránya, a szomszédos jachtkikötő és Duna-parti sétány kifejezetten mediterrán hangulatot kölcsönöz a lakóépületnek.

Az Otthontérkép lakóparki kínálatában is szereplő Duna Terasz Prémium lakópark területét a Danubius utca, az Úszódaru utca, a Kelén utca és a Sólyatér utca határolja. Az egykor még kopár terület ma már szinte külön városrésznek tekinthető, hiszen az elmúlt években számos beruházás történt a Duna mentén.

A Duna Terasz lakópark 2019 márciusában készül el, 35-87 m2-es lakások lesznek benne, nagyobb részük még várja tulajdonosát, 322 lakásból 247 lakás még szabad. Amíg egy egyszobás lakás ára 24,64 MFt, addig egy nagyobb 3+1 szobás lakáshoz 57,3 MFt-ért lehet hozzájutni. A tervezésnél a korszerű kivitelezés nagy szerepet kapott, az épület tetején napelemek találhatóak, míg a garázsban elektromos autók töltésére alkalmas állomásokat helyeztek el.

dunaterasz.jpg

A 9 szintes épület lakásai 2,7 m belmagasságúak, a gazdaságos fűtésről a házközponti fűtésrendszer gondoskodik. A lakópark U alakban helyezkedik el, a két végét teraszokkal zárták.

A lakásokat a tágas elrendezés és az óriási panorámás teraszok jellemzik, melyekről páratlan kilátás nyílik az Óbudai- szigetre, sőt a legfelső szinten penthouse lakásokat alakítanak ki.

Ugyan a belvárostól távol van, mégis közlekedési szempontból nagyon kedvező az elhelyezkedése. A 3-as metró Gyöngyösi utcai megállója sétatávolságban van, a 15-ös, 115-ös, 120-as buszokkal szintén könnyedén megközelíthető a belváros. A tavasztól őszig terjedő időszakban a BKK hajójárataival lehetőség van a Dunán is eljutni a célpontunk felé.

dunatesza2.jpg

Autóval a Váci úton keresztül elérhetők a város főbb pontjai, de ha vidéki úti célunk van az M0-ás és M2-es autópályákra is könnyedén ki lehet kanyarodni a városi forgalom elkerülésével.

A környéken boltok, sportolási lehetőség egyaránt fellelhető. Idén adják át a Dagály Úszóakadémiát, ezen felül a Népsziget is lehetőséget nyújt a vízi sportok kedvelőinek.

A Duna Plaza alig 5 perc sétára található, itt posta, gyógyszertár, mozi működik. A kerületben számos iskola és orvosi rendelő van, így családosok vagy egyedülállók igényeit is kielégíti a környezet. Ha nyáron nem akarunk több száz kilométert utazni egy kis balatoni hangulatért, közel a Római part, ahol sok strand, kikötő és part menti büfé várja a vendégeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4512362087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása