Otthontérkép Lakópark

Mit keres egy tigris a budai villanegyed tetején?

2017. április 05. 13:38 - heveis

A Casa Boróka társasház egyike azoknak a beruházásoknak, amelyek kifejezetten a luxuskategóriás otthonok megteremését tűzik ki célul.Itt az ízlés keveredik a környezettudatossággal, a luxussal és a modern technológiával. Az építkezés már folyik, így még idén ősszel birtokba is vehetik a jövőbeni tulajdonosaik. 

A II. kerület 33 kis városrészből áll, 88 058 fő lakossal rendelkezik. A Casa Boróka Rózsadomb részeként a Szemlőhegyi- barlang szomszédságában helyezkedik el. A Rózsadomb megnevezés a török hódoltság idejéről származik, Gül baba türbéjére vezethető vissza. A XIX. században kőfejtők és szőlők voltak ezen a területen, most Buda legszebb villanegyede található itt.

Az Otthontérkép lakóparki kínálatában szereplő Casa Boróka a II. kerület Boróka utca 4/b-ben kap helyet. Exkluzivitásáról már az is árulkodik, hogy a házban mindössze 6 lakás kap helyet. A lakások egytől egyig egy ötcsillagos luxusszálló minőségével vetekednek. A legkisebb lakás területe 72 m2, míg a legnagyobbé 180 m2. A lakások 3 vagy 6 szobára osztottak, ezen felül a méreteik arányában még terasz is tartozik hozzájuk. A lakások ára változó, 74.99 millió Ft-nál kezdődik, a legdrágábbhoz 159.99 millió Ft-ért lehet hozzájutni.

casab2.jpg

Az épület alaprajzának köszönhetően egy szinten csak egy lakás található, melyből lifttel lehet a teremgarázsba jutni. A lámpák az összes emeleten automatikusan kapcsolódnak, vagy applikáción keresztül irányíthatóak. Az okosotthonokhoz híven minden távvezérlésű. A biztonsági és a hőmérséklet szabályozó rendszer bárhonnan beállítható. Az okostechnológia előre beállított hőfokon tartja a lakást, például nyáron először a redőnyöket engedi le, csak ezek után kapcsolódik be a légkondi.

A lakás bútorozottan, gépesítve kerül átadásra, melyet szakértő kezek rendeztek be egy 5 csillagos lakosztály színvonalához mérten. A konyha Miele gépekkel felszerelt, a fürdőszoba infra szaunával és esőerdőzuhannyal ellátott. A szellőzés is intelligens, pollenszűrős szellőztetőrendszer gondoskodik a folyamatos friss levegőről.

casab.jpg

A szobák tágasak, hatalmas panoráma ablakokkal kiváló kilátás nyílik a II. kerültei zöld környezetre. A bútorok ergonómikusak, minden porcikájukkal a használójukat szolgálják. Ha otthon szeretnénk szórakozni, akkor 2 zónás házimozi és 4 zónás audio rendszer biztosítja a hangulatot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr4012365067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása