Otthontérkép Lakópark

Presztízs értékű otthonok, presztízs értékű környezetben

2017. szeptember 20. 06:00 - galerika

Budapest I. és II. kerülete, a Széll Kálmán tér, a Széna tér és a Budai vár a főváros egyik legfrekventáltabb környéke, mégis nehezen talál itt lakást, aki mindenképp új építésű ingatlanba költözne, és fontos számára az exkluzivitás.

csalogany43_1.jpg

Ennek oka, hogy kevés a rendelkezésre álló építési telek, így nem sok lakóingatlan fejlesztés zajlott az elmúlt években a környéken. Ezért is egyedülálló az a projekt, mely a Széna tér közelében, a Csalogány utca és az Erőd utca sarkán épül fel az OTP Ingatlan Zrt. fejlesztésében.

A Csalogány 43 egyedi, különleges megjelenésű épületében 99 luxuslakás kap majd helyet, melynek lakói nemcsak az exkluzív környezetet, de a környék kiváló infrastruktúráját is élvezhetik. A közvetlen környezet ugyanis a megújult Széll Kálmán térrel, a Mammut bevásárlóközponttal, a Fény utcai piaccal, a Batthyány téri vásárcsarnokkal és a Millenárissal, mind közlekedés, mind kikapcsolódás, szórakozás, kultúra terén a maximumot nyújtja.

csalogany43_2.jpg

A társasház többfunkciós épületében a luxuslakások mellett irodákat is kialakítanak az épület első emeletén és a második emelet egy részén, melyeket a lakásoktól függetlenül lehet majd megközelíteni, földszintjén pedig egy nagy LIDL áruház szolgálja majd az itt lakók kényelmét.

csalogany43_4.jpg

Az „U” alakú épületben 44-142 négyzetméter közötti területű, nagy erkélyes, tágas, élhető terekkel rendelkező lakások létesülnek. Az exkluzív otthonok gazdaságos fenntartásáról hőszivattyúk, télen-nyáron kellemes hőmérsékletéről pedig padlófűtés és mennyezethűtés-fűtés gondoskodik, mely a helyiségek többségében egyedileg is temperálható lesz majd.

A lakások nagy része 50-80 négyzetméter közötti, két-, háromszobás lakás, de nagyobb, négy-, ötszobás lakások, a legfelső emeleten pedig nagy tetőteraszos penthouse lakások is épülnek. A lakások két lépcsőházon keresztül közelíthetőek majd meg, melyekben gyorsliftek is lesznek, a gépkocsikat a mélygarázsban lehet majd elhelyezni, , ott 3 négyzetméter körüli tárolók is helyet kapnak majd.

Igyekeznie kell azonban annak, aki ebben a presztízs értékű projektben szeretne luxus lakást vásárolni, hiszen a lakások közel felét már lefoglalták a 2019. áprilisában átadásra kerülő fejlesztésben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr412678175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása