Otthontérkép Lakópark

Kezdik a társasház építését a Kucsma utcában

2017. március 16. 14:15 - heveis

Idén májusban kezdik a XIII. kerületben, a Kucsma utca 10. szám alatti beruházást. Ebben a családias társasházban 22 lakótér lesz, ezen felül 1 irodáról, 23 férőhelyes teremgarázsról és 16 külön tárolóról szólnak a tervek. Az összesen 22 lakás és 40 egyéb helyiségből álló épület átadása várhatóan 2018 július végén lesz.

A társasházat 4 szintesre tervezték, ehhez még hozzáadódik a földszint és a pinceszint. A pinceszinten található a teremgarázs, ahonnan a házon belül személyfelvonóval juthatunk el akár a 4. emeletig. Amíg a földszinti lakásokhoz külön bejáratú kertkapcsolat, addig a felsőbb szintekhez erkély tartozik. Ez alól kivétel a 4. szinten elhelyezkedő lakások, melyekhez külön tetőteraszt építenek ki. A téglaépítésű társasház belmagassága 2,7 m lesz, fűtése korszerű, házközponti fűtés lesz.

kucsma_10_lakopark_1.jpg

A társasházi lakások nagyon változó igények kielégítésére alkalmasak, hiszen 50 m2-től 123 m2-ig választhatjuk ki a számunkra megfelelő otthont. A 22 lakásból 15 még várja jövőbeni tulajdonosát. Főként 3-4 szobás lakások nem találtak még gazdára, melyek ára változó, négyzetméterenként 472 043 Ft-nál kezdődnek.

A lakások modern kialakításúak, így a ház méltán ötvözi a modern életstílus követelményeit a kertvárosias, családias hangulattal. Gondos tervezésű, igényes kialakítású társasház lesz, ahol a minőségi kivitelezés mellet a funkcionalitás és a praktikus kerül előtérbe.

kucsma_10_lakopark_2.jpg

A Kucsma 10 társasház a XIII. kerület pesti oldalán található, zöldövezetben, de mégis kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel. A társasháztól a 12-es, 14-es villamossal és a 20-as, 30-as, 30A-s, 226-os, 230-as busszal lehet eljutni a belvárosi kerületek irányába. A kerület ezen része az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, egyaránt közkedvelt a családosok és az első lakáskeresők körében. A hely kertvárosi jellegét a folyamatosan épülő lakó és társasházak sem változtatták meg.

Nemcsak a társasház kialakítása az, amely családosoknak is alkalmas lakóhelyként szolgál, hanem környezetének infrastruktúrája is. Sétatávolságra találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási és sportolási lehetőségek. Nem kell messzire mennünk, ha ki szeretnénk kikapcsolódni, a közelben az Oxygén Wellness és a Vanilin Cukrászda várja vendégeit.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakopark.blog.hu/api/trackback/id/tr1112342581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása